0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaslar tavani. gunes yanigindan korumak icin film kaplattirabilirmiyiz? Buna kaput ve bagaj kapagi da dahil. Bir de boyayi ( inceltmemek icin) sadece cilalasak veboya koruma yapsak hangi urunleri onerirsiniz?
Tesekkur ederim.. şeffaf folyo olur mu acaba.. Çizikten de korumus oluruz...
koruyucu ve cila için isim verebilir misiniz?
Bende bugün boya koruma için böyle bir ürün buldum. Arkadaşların fikirlerine açığım.
Oncelikle okana cevap vereyim kaplama kanunen orani bilmesemde belli oranda kaplanirsa ruhsata isletilmeli. Sadece tavan bunun icine dahil degil (farkli renk kaplama icin konusuyorm) enistem aldığı arabaların hepsinin tavanina el atıyor ordan biliyorum en ufakda tuv de dahil sorun olmadı. Boya koruma isine gelirsek 2002 e12 sahibiyim 2senede bir pasta onun disinda hare gidericiyi yılda bir cilayi 3ayda bir atarım. Kullanilan urunden ziyade ayrılan bütçe önemli. Ben meguiarsciyim ve hic vazgecmeye niyetim yok.simdide makina aldim kiloluk urunlerden aldim orta yaslara gelene kadar gider.nxt yi senelerdir kullaniyorum ve 6 arabayı geçti coktan.butce neyse ona gore dusunelim derim
abi biliyosun fedaraller herşeye takar yeterki acik kapi bulsunlar
Hem pasta hem cila olarak gecen urunler yetersiz kaliyor1-makul fiyatlara biraz kil l2-kil kaydirmak icin uygun suyun hazırlanması3-meguiars m100 cizik cikarici pasta 250ml veya 400ml (27tl veya 45tl)- makina ile dusuk devirde acele etmeden az kullanarak urunu yapilabilir4-turtle teflon cila5-her arac yikamada kullanilacak dusuk fiyatli hizli cila.6-herseyden onelisi iyi bir mikrofiber bez seti.bimdekiler bana yetiyoraklima gelen o fiyatlara guzel bir set benceMesaj Birleştirildi: Mayıs 05, 2015, 00:53:19Egsozu daha hic kapattığımı hatirlamiyorum kapı hep açık ama inanamıyor