0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle hayırlı olsun. Sigortayla iligli pek birşey bilmiyorum daha doğrusu istanbul ile bursa arasında ki fark ne kadar olur onu bilemiyorum. Ancak özel plaka isterseniz (özel plakadan kastınız harfleri siz seçeceksniz yanlışmıyım ?) şöförler odası derneğine 110 tl bir bağış yapmak zorundasınız. şubat ayında ben öyle yapmıştım
İstanbul ve Bursa farkı kaskoda 500 tl ye fark var sigorta kişiye bağlı değişir,Ama istanbul farklı kısa süre kullanıcaksa 1 veya 2 sene hiç değiştirme 16 plakayı daha rahat satarsın.
Evet ismim abdullah örnek veriyorum 34 abd 18 gibi işlemleri kendinizmi yaptınız peki plakayı değiştirirken ? ben daha önce yaptırdığımda muameleciden destek almıştım.
Arkadaşlar bursadan alacağım aracın plakası 16 ben istanbulda yaşıyorum.Plakayı değiştirmek istiyorum fakat kasko ve sigortada gereksiz yere yüksek rakam ödemek istemiyorum.16 ile 34 arasında sigorta ve kaskoda çok büyük fark olurmu yoksa fark olmaz ise 34 yaptıracağım.Plaka değiştirmeyide hiç sevmiyorum muameleci ile uğraşmak para vermek yada gidip karakolda bi dünya sıra bekleyip git gellerle uğraşmakta istemiyorum.Şayet plakayı 34 yaptırıcak olursam özel plaka almak istiyorum fakat bununla ilgili hiç bir bilgim yok, özel plaka nasıl alınır? Kaç paraya çıkar?daha önce 06 olan plaka ile kaskom 1750 tl çıkmıştı bi aracımda 34 olunca 2500 tl olmuştu. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.