Gönderen Konu: Kauçuk pas pas kokusu  (Okunma sayısı 5553 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 450
  • Model Yılı: '15
  • 65 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
Kauçuk pas pas kokusu
« : Mayıs 02, 2015, 19:49:24 »
Slmlar arkadaşlar aracımda orjinal toyota kauçuk paspas var ama koku yaptı normal mi acaba? Eski aracımda da orjinal paspas vardı ama koku filan yapmazdı bu bildiğin kauçuk kokuyor. Bana göre bir önceki kasanın paspasları daha kaliteliydi sanırım.
2015 1.6 advanced inci beyazı corolla

Toyota Club Türkiye

Kauçuk pas pas kokusu
« : Mayıs 02, 2015, 19:49:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 93000
  • Model Yılı: '12
  • 563 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
Ynt: Kauçuk pas pas kokusu
« Yanıtla #1 : Mayıs 02, 2015, 19:54:42 »
:)) aracın göğüs gıcırtısı ne oldu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 02, 2015, 19:55:43 »
Slmlar arkadaşlar aracımda orjinal toyota kauçuk paspas var ama koku yaptı normal mi acaba? Eski aracımda da orjinal paspas vardı ama koku filan yapmazdı bu bildiğin kauçuk kokuyor. Bana göre bir önceki kasanın paspasları daha kaliteliydi sanırım.

koku başta biraz ağır ve kötü gibi ama zamanla geçiyor

yeni araca oto kokusu kullanmak kötü olur
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 65 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Mayıs 02, 2015, 20:11:59 »
:)) aracın göğüs gıcırtısı ne oldu?
Dostum o gun cok yogundu yaptiramadim baska bir zamana gelin dediler anladigim kadariyla bu sikintilar genelde var cunku direk ben gicirti var dedigimde saatinvorasi mi dedi zaten bu jant muhabbetine o konuyu sonradan hep unuttum sinirimden

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 02, 2015, 20:13:06
@Kaan Kara (29002)  dostum koku fena dedigin gibi gecer umarim o cok sevdigim sifir arac kokusinu alamiyorum onun yuzunden :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 93000
  • Model Yılı: '12
  • 563 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 02, 2015, 20:25:24 »
ilk yeni araç mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 65 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Mayıs 02, 2015, 20:38:50 »
ilk yeni araç mı?
Aynen ilk sıfır araç  :D :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 250
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mayıs 02, 2015, 21:20:23 »
Ben halı paspas koydurdum. Yaz halıyla çıkar. ( şeke derseniz bagajda venish puskurtmeli leke çokarıcı var her an hazır ki kızım arka kolyuğa çukulata çıkardı ama venishte lekelri çıkardı öneirim)Kaucukları bagaja attmıştım duruyordu. Ancak bagajı açtığımda çok ağır kauçuk kokusu geliyordu. Evimdeki depoma aldım kauçuk paspasları poşetinden çıkardım. Havalanaın kokusu gitsin. Beni de ileri derece rahatsız etti kokusu. En iyisi bir süre kokusu çıksın diye havalandırmak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mayıs 02, 2015, 22:14:48 »
aslında olay bizde biraz farklı, 1000 bakımına gittik bagaj havuzu ve kauçuk paspas seti aldık

sonrasında ben okula döndüm ortalama 2 hafta kullanıcımız kokudan şikayet etti :)

şuan böyle bir koku yok

yazın halı paspas kışın kauçuk paspas kullanıyoruz. kauçukları eve ilk çıkarttığımda kokusunu bazen duyabiliyordum kontrol ettiğimde
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 65 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Mayıs 02, 2015, 22:50:59 »
Ben halı paspas koydurdum. Yaz halıyla çıkar. ( şeke derseniz bagajda venish puskurtmeli leke çokarıcı var her an hazır ki kızım arka kolyuğa çukulata çıkardı ama venishte lekelri çıkardı öneirim)Kaucukları bagaja attmıştım duruyordu. Ancak bagajı açtığımda çok ağır kauçuk kokusu geliyordu. Evimdeki depoma aldım kauçuk paspasları poşetinden çıkardım. Havalanaın kokusu gitsin. Beni de ileri derece rahatsız etti kokusu. En iyisi bir süre kokusu çıksın diye havalandırmak
Vanish güzel fikir hemen bulundurmaya başlıyorum :D Koku konusuna gelince bende 2 gün oldu araca sereli ama koku yoğun şekilde var bakalım hatta sermeden önce yıkadım 1 hafta filan balkonda beklettim koku çıksın diye ama hala kokuyor. Bakalım bi süre daha araçta kalsın geçmezse çıkartırız artık.

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 02, 2015, 22:51:56
aslında olay bizde biraz farklı, 1000 bakımına gittik bagaj havuzu ve kauçuk paspas seti aldık

sonrasında ben okula döndüm ortalama 2 hafta kullanıcımız kokudan şikayet etti :)

şuan böyle bir koku yok

yazın halı paspas kışın kauçuk paspas kullanıyoruz. kauçukları eve ilk çıkarttığımda kokusunu bazen duyabiliyordum kontrol ettiğimde
Ya ben eskiiki aracımda da sürekli kauçuk paspas kullanmıştım ama koku filan yoktu. Bu sefer nasıl bi değişiklik var da koku yaptı anlamadım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 250
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mayıs 02, 2015, 23:15:57 »
İlk toyota aracım daha önceki paspasları bilemiyorum ancak piyasadaki paspaslara göre çok daha yumuşak geldi bana. Belki kaliteden dolayıdır yorum yapamıyorum.
Venishi öneriyorum çünkü ben bizzat kullandım ve 1-2 saat beklemiş kusmukk lekesinden eser kalmadı. Şı ana kadar renk değişimi yapmadı. ( önce halı paspasta deneyiniz lütfen renk atmasını) Alışveriş merkezinde kısa bir araştırma ile en iyi alternatifti ve işe yaradı. Bej atabada bagajda leke çıkarıcı olmalı.
Bir süre detaying ile ilgilenmiş biri olarak ( ki sitenin girişinde kardeş forum olarakta belirtilmiş) detailturkey forumunu öneririim. Orada envai çeşit ürün tanıtımı deneme mevcut
Ancak uyarmakta isterim detayiing işi dibi olmayan bir iştir. Onların deyimi ile çeyiz ( bilumum temzilik bakım polisaj vs) için binlerce lira harcayan insan çoktur:) saygılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mayıs 02, 2015, 23:18:57 »
Bu sefer nasıl bi değişiklik var da koku yaptı anlamadım

Made in China olmasın :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 65 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Mayıs 02, 2015, 23:29:35 »
Made in China olmasın :)
Muhtemelen öyledir  :rofl:

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 02, 2015, 23:31:24
İlk toyota aracım daha önceki paspasları bilemiyorum ancak piyasadaki paspaslara göre çok daha yumuşak geldi bana. Belki kaliteden dolayıdır yorum yapamıyorum.
Venishi öneriyorum çünkü ben bizzat kullandım ve 1-2 saat beklemiş kusmukk lekesinden eser kalmadı. Şı ana kadar renk değişimi yapmadı. ( önce halı paspasta deneyiniz lütfen renk atmasını) Alışveriş merkezinde kısa bir araştırma ile en iyi alternatifti ve işe yaradı. Bej atabada bagajda leke çıkarıcı olmalı.
Bir süre detaying ile ilgilenmiş biri olarak ( ki sitenin girişinde kardeş forum olarakta belirtilmiş) detailturkey forumunu öneririim. Orada envai çeşit ürün tanıtımı deneme mevcut
Ancak uyarmakta isterim detayiing işi dibi olmayan bir iştir. Onların deyimi ile çeyiz ( bilumum temzilik bakım polisaj vs) için binlerce lira harcayan insan çoktur:) saygılar
@Yunus Öztürk (26535) Adaşım bilgilendirmelerin için teşekkür ediyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mayıs 02, 2015, 23:32:00 »
Demin bakındım google da, güneşte bir kaç gün bekletmek işe yarayabilir diyenler var. Ve çin kauçuğu gibi sağlığa zararlı muhabbetleri de var.  :kötü:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 65 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Mayıs 03, 2015, 00:29:53 »
Demin bakındım google da, güneşte bir kaç gün bekletmek işe yarayabilir diyenler var. Ve çin kauçuğu gibi sağlığa zararlı muhabbetleri de var.  :kötü:
[/quHadi ya sağlığa zararlı ise o iş sıkıntı bakalım bi kaç gün aha geçmesse çözüm uolları arayacağız ama bu pas pas toyotaya yakışmadı  :DUR: