0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Slmlar arkadaşlar aracımda orjinal toyota kauçuk paspas var ama koku yaptı normal mi acaba? Eski aracımda da orjinal paspas vardı ama koku filan yapmazdı bu bildiğin kauçuk kokuyor. Bana göre bir önceki kasanın paspasları daha kaliteliydi sanırım.
) aracın göğüs gıcırtısı ne oldu?
ilk yeni araç mı?
Ben halı paspas koydurdum. Yaz halıyla çıkar. ( şeke derseniz bagajda venish puskurtmeli leke çokarıcı var her an hazır ki kızım arka kolyuğa çukulata çıkardı ama venishte lekelri çıkardı öneirim)Kaucukları bagaja attmıştım duruyordu. Ancak bagajı açtığımda çok ağır kauçuk kokusu geliyordu. Evimdeki depoma aldım kauçuk paspasları poşetinden çıkardım. Havalanaın kokusu gitsin. Beni de ileri derece rahatsız etti kokusu. En iyisi bir süre kokusu çıksın diye havalandırmak
aslında olay bizde biraz farklı, 1000 bakımına gittik bagaj havuzu ve kauçuk paspas seti aldıksonrasında ben okula döndüm ortalama 2 hafta kullanıcımız kokudan şikayet etti şuan böyle bir koku yokyazın halı paspas kışın kauçuk paspas kullanıyoruz. kauçukları eve ilk çıkarttığımda kokusunu bazen duyabiliyordum kontrol ettiğimde
Bu sefer nasıl bi değişiklik var da koku yaptı anlamadım
Made in China olmasın
İlk toyota aracım daha önceki paspasları bilemiyorum ancak piyasadaki paspaslara göre çok daha yumuşak geldi bana. Belki kaliteden dolayıdır yorum yapamıyorum.Venishi öneriyorum çünkü ben bizzat kullandım ve 1-2 saat beklemiş kusmukk lekesinden eser kalmadı. Şı ana kadar renk değişimi yapmadı. ( önce halı paspasta deneyiniz lütfen renk atmasını) Alışveriş merkezinde kısa bir araştırma ile en iyi alternatifti ve işe yaradı. Bej atabada bagajda leke çıkarıcı olmalı. Bir süre detaying ile ilgilenmiş biri olarak ( ki sitenin girişinde kardeş forum olarakta belirtilmiş) detailturkey forumunu öneririim. Orada envai çeşit ürün tanıtımı deneme mevcut Ancak uyarmakta isterim detayiing işi dibi olmayan bir iştir. Onların deyimi ile çeyiz ( bilumum temzilik bakım polisaj vs) için binlerce lira harcayan insan çoktur:) saygılar
Demin bakındım google da, güneşte bir kaç gün bekletmek işe yarayabilir diyenler var. Ve çin kauçuğu gibi sağlığa zararlı muhabbetleri de var. [/quHadi ya sağlığa zararlı ise o iş sıkıntı bakalım bi kaç gün aha geçmesse çözüm uolları arayacağız ama bu pas pas toyotaya yakışmadı