0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arabada 3G li alet fuzuli olur bence, cep telinden wifi paylaşımı açıp alete internet kazandırabilirsin.
Pek fikir belirtilecek bir konu değil ki Zaten hepsi birbirinin aynısı, ha şunu belirteyim sadece eğer ki bir arıza olursa en azından ROM unu bulabileceğin bir tablet al
Reeder A7 IPS modelini önerebilirim. Kendimde kullanıyorum fiyat / performans olarak başarılı.3 g sim kartlı (yazılım ilet telefon özelliği kazandırılıyor)Dahili gprs (ben sygnc kurdum gayet başarılı)http://www.reeder.com.tr/tablet-bilgisayarlar/reeder-a7s-new.html linkten incelemeni öneririm fiyatı da makul.
Teşekkür ederim, inceliyorum hemen, bu cihazı Çin den almayı düşünmüyorum çünkü arada sanki zaten çok ciddi fiyat farkı yok, birde arıza ihtimali yüksek olan cihazlar sorun olabilir yurtdışı.
merhabalarçok harita yükleyecekseniz işlemci hızı yüksek olan cihaz tercih edin.
Merhaba tek harita yüklerim, birde igo navigasyon programı işte, çok fazla işlemci seçeneği var mtk vs. bu işlemci seçeneklerinden hangisini tercih etmeliyim.
Cep telefonuna navigasyon Uygulaması indirip kullanmayı neden düşünmüyorsunuz..Ben bugün İstanbul'a gittim araba bakmaya, cep telefonundan yardım aldım ve gayet başarılı bence.