0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aslında teoride basit gibi duruyor. Pratikte de sizin el becerinize kalmış. Yan sinyallerden kastınız çamurluk sinyali galiba. Yan sinyalleri söküyorsunuz mevcut bağlantılarını da söküyor ve söktüğünüz kabloların ucunu bantlıyorsunuz şase olmasın diye. Sonra sinyalin ayaklarına yeni yaklaşık 2 metre boyunda kablolar bağlıyorsunuz. Bu kabloları bir şekilde aracın iç kısmından farların oradaki park ampüllerinin yanına uzatarak park lambalarına paralel bağlıyorsunuz. Olay bu kadar.Saygılar....
tabi sizin bu montajda sinyaller devre dışı kalıyor.emre nin istediği; parklar kapalı iken yanlar sönük olup sinyal yanınca yanacak, parklar açıkken park lambası gibi yanacak, ama sinyal verilince sönüp yanacak.bu işlem benim aracımda mevcut. ama ben bunu orjinalden böyle olduğunu zannediyorum. eski sahibi bir işlem yaptırmadıysa
Emre bey yukarıda ki çizdiğim devre tam istediğiniz işlevleri yerine getirebilecek bir devre.
Evet haklısın benim devremde gece parkları yakınca sinyaller devre dışı kalıyor. Ama sinyal ve park girişlerinin benim devrede tam tersini yaparsanız yani yukarıdaki girişi park aşağıdakini sinyal yaparsanız hem şiş yanmaz hemde kebap. Yani her ikisi de çalışır.Saygılar...
yani çift duylu ampul
yine olmadı, bu sefer de gece sinyal lambası hiç sönmez. elektriği parktan alıyor olur ve röle çekince de sinyalden alır. çok hafif (belkide hissedilmez bile) bir kıpraşma olur ve sürekli yanık durur.bugün biraz uğraştım. çift röle siz çözüm yok gibiP nin NA kontağı ile S nin NK kontağı seri olacak ve P nin NK kontağı da S nin NA kontağı ile seri olacak ve bu iki seri bağlama birbirlerine paralel olacak bir çözüm ürettim. fakat bunun için 2 röle lazım.çizimi yapınca eklerim
evet arkadaşlar bahsettiğim çözüme göre çizimleri yapıp, ekledim. bir kontrol edelim hata varsa düzeltelim.