0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Avensis Elegant etra 1 mayıs itibari ile 70.300 den 73.000 oldu ben pazarlığı yapıp 68.000 demiştik kaporamı vermiştim ama mayıs fiyatları geçerlidir diye not düşmüşlerdi şimdi 73.000 den kaça indirebilirim sizce gene 70.000 e alcam gibi aracı
Kaporanız yanmıyorsa almaktan vazgeçtim deyin. Zaten zam gelmiş. Bekleyin biraz daha.
kaporayı verdiyseniz 68 den anlaştınız demektir. niye 70 vereceksiniz ki ?
aynen öyle , kaporayı verdiniz sözleşme yapıldı fiyat yazıldı bitti biz aracı 24 kasımda aldık kaporayı verdik aralık ayında teslim aldık değişmedi, değişemez zaten
Yeni kasa almadığınıza çok pişman olursunz. 2. Eli corollaya göre yavaş güncel kasadan sonra hiç rağbet görmez. Antlaşmayı bozun.yeni kasa alacam dersiniz.
Kimse bu fiyatlara yeni otomobil almasa bu fiyatlar elbette düşer bir miktar. Diğer otomobil firmaları da dahil bazı az satan modellerine pek fazla zam yapamıyorlar hatta bazen indirim dahi yapıyorlar. Tabi yeni otomobil almama gereği, iradesi, ihtiyacı... her neyse bizde var mı!
Fiyatta anlaşılmış ve kapora verilmişse o iş bitmiş demektir..
dediniz gibi araba gelmeden satmıyolar biraz ayıp ediyolar ama adam özellikle belirtti mayısta zam gelirse fiyatlara yansır falan diye yeni kasa bekliyim yeni kasa gelince 85.000 den aşağı bi fayatla gelmez bide ne zaman gelcek belli değil arabamı sattım araba almam lazım acilenMesaj Birleştirildi: Mayıs 02, 2015, 10:46:51adamlara direk peşin para veriyim şimdi alayım dedim kabul etmediler mayıs fiyatları dediler illada cidden tok satıcılar