0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Artık otomatik vitesli ve kendi kendine park eden arabalar mevcut gevşetmeleri gerek yerde sıkılaştırıyorlar.. Ehliyetleri sınıflandırsınlar, otomatik vites - manuel vites ehliyeti diye..Misal benim eşim gayet iyi araç kullanır ancak manuel vites ver, 1 metre ileri götüremez:)
bence olması gerekenden hafif şu an. paralel parkı yapamayan, yokuşta dur kalk yapamayana ehliyet verilen nadir ülkelerden biriydik yıllardır. bu iş oyun değil. insanların hayatı söz konusu ise mümkün olan en sıkı sınavlara tabii tutulmalıdır.güncel ehliyet sahiplerinin de sınava alınması görüşünüze ben de katılıyorum.
Gökhun kardeşim dikkat et ben de öyle yapardım da, youtubeda bir video izledim kamyonların sağ tarafında çok kör nokta var, Allah korusun yani.Ben özellilkle yokuşlarda hızımı ayarlayıp arkamdan hızlı gelene yol veririm, adam geçince yine sola geçerim, gelenin hızını kesmem. millet bencil olmuş otobanda 90 ile en solda solluyor, hızını gıdım arttırmıyor. bas gaza nolcak işte. gel de anlat
Yok abi çevre yolu Bursa göbeğinden geçtiği için yoğun oluyor. Birçok yere sadece o yol üzerinden ulaşabiliyosunuz. Şehir içi limitlerle kontrollü geçiyorum gerekirse korna ile ikaz ediyorum. Genelde gündüzleri kamyonlar olmuyor. Kamyonet ( doblo kangoo fiorino tarzı) araçlar oluyor. Yada diğer kasalı kamyonetlerden oluyor. Ve bir çoğuda 40 50 ile sol ve orta şeritten gidiyor. Mecburen sağlarından geçmek zorunda kalıyorsun. Ve çok gülünç sağ şerit bomboş oluyor... Madem yavaş gideceksin en sağı kullan. Bursa şehir içi trafğinin yoğun olmasının sebebi tamamen bu tür sürücüler. Girişlere son anda dalmaya çalışanlar. Kavşakta en sağdan sola dönmeye çalışan uyanıklarda var.