Gönderen Konu: Touch & Go için Navigasyon Güncelleme  (Okunma sayısı 2626 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 2000
  • Model Yılı: '19
  • 6 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
Touch & Go için Navigasyon Güncelleme
« : Nisan 30, 2015, 18:21:01 »
Merhabalar; 2014 Model Dizel Advance Otomatik Corolla sahibiyim.
Arabayı alırken 2000 TL Navigasyon ekletmiştim. Ancak daha önce kullandığım 150 TL Navigasyonla kıyaslanmayacak kadar işlevsiz bir cihaz.
2014 yılında 4.3.1L yazılımını güncelledikten sonra son çıkan 4.4.1L yazımı için 119 Euro talep ediliyor. Toyota gibi bir markaya yakıştıramadım.
Şuan ki yazılımda pek çok yol haritada gözükmemektedir. Yenii Çıkan Avrupa için haritayı indirdiğimde ise aktivasyon kodu istiyor.
Bu konuda yardımcı olabilecek varmı?[attach=1]

Toyota Club Türkiye

Touch & Go için Navigasyon Güncelleme
« : Nisan 30, 2015, 18:21:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
Ynt: Touch & Go için Navigasyon Güncelleme
« Yanıtla #1 : Nisan 30, 2015, 19:02:49 »
bu durumdan bayadır haberim var malesef , incelemelerime göre navigasyon olarak geliştirme gelecek, biraz beklemeyi düşünüyorum ben
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 2000
  • Model Yılı: '19
  • 6 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 30, 2015, 20:39:51 »
Map of Europe indirip yüklemek istediğimde bir key soruyor ama bu keyi normalde indirirken vermesi gerekiyor ama olmuyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '15
  • 26 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 03, 2015, 21:24:00 »
valla o dandik navigasyona 2000 tl vericeğime gidip 2000 tl ye ıphone aldım yapıştırıyorum ön cama bluetooht ilede sisteme bağlıyorum müzik telefon tam camın sol alt tarafında gözümüde yormuyor nereye gideceğimide görüyorum bence en karlısı böyle ekran koyup nav. para istemek çok saçma !!!
2015 COROLLA ADVENCE
2005 YARİS SOL A/T

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Mayıs 04, 2015, 12:31:11 »
Uğur bey ,Touch 2 with Go kullandınız mı daha önceden? Dandik olduğuna nasıl kanıt getirdiniz? Dandik olsa standart ekranla sunulurdu bence, demekki bir fark var ki 2000 tl isteniyor
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '17
  • 108 kere teşekkür etti
  • 148 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 04, 2015, 13:13:05 »
Uğur bey ,Touch 2 with Go kullandınız mı daha önceden? Dandik olduğuna nasıl kanıt getirdiniz? Dandik olsa standart ekranla sunulurdu bence, demekki bir fark var ki 2000 tl isteniyor
Dandik değil belki ama 2000 tl yi hak ettiği de söylenemez. bence o paraya daha üst seviye özellikler sunulmalı ki cazip hale gelsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Mayıs 04, 2015, 13:20:42 »
Vergili fiyatı ve paramızın değerine göre karşılaştırınca 2000 oluyor malesef sıkıntı bu, Avrupa ülkeleri için bu cihaz gelmiş , Amerika pazarı için çok mükemmel bir cihazları var :(
Ama iyi sayılan bir ürün, güncelleme fiyatını görünce bi an şok yaşadım ama beklemeyi tercih ettik şimdilik, ne olacak bilmiyorum. Servisle görüşmek lazım, ücretli güncelleme ise bilmeleri gerekir (inşallah)
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 30000
  • 26 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mayıs 04, 2015, 16:17:01 »
kullandım kaan bey o yüzden almadım zaten ekran standart geldi touch 2 o çözünürlük o grafikler 2007 2008 sunny multimedya cihazları gibi yakışmıyor toyotaya o yüzden eleştirim ama geri görüş kamerası kapalı otoparkta bile çok iyi (e160 corolla için söylüyorum) Touch 2 with Go ya gelince yolların hepsini bulamaz orda yol vardır o başka yerden götürmeye kalkar güncellemede para ister 2000 tl vermişsindir tekrar key almak gerekir şimdi soracakın madem bu kadar niye satın aldın toyota diye motor ve yürür aksam sorunsuzluğundan aldım 21 yaşında olmama rahmen bir çok araca bindim inip binmediğim kullanmadığım araç hakkında yorum yapmam
2015 COROLLA ADVENCE
2005 YARİS SOL A/T

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Mayıs 04, 2015, 17:05:43 »
Asla neden Toyota aldınız gibi soru sormayacağım :) yaşıtız , bu yüzden Uğur olarak hitap etmek isterim

Aslında ekran çözünürlüğü , özellikleri olarak ele alırsak dediğine katılıyorum, mesela ekran tepkileri bazen yavaş kalıyor. Özellikle Bluetooht la cihaz bağlayınca müzik yönetimi
Ama navigasyon kullanımı olarak ele alırsak cihaz basit değil, haritasıda iyi. Sıkıntımız zaten bu, bir yere gitmek istediğimizde o yerin posta kodu yada bazı bilgilerini bilmemiz gerekiyor. Ben ilk aldığımızda çok zorlandım. İphone da her yeri arama yaparak buluyorduk POİ ler kolaylıkla çıkıyordu. Ama cihaza alışınca öyle olmadığını anladım. Biraz pratikle gerçekten güzel bir navigasyon sistemine sahipmiş dedim.
2000 tl etmeyeceğinin sebebini önceki mesajlarda yazdım yukarıda, şaşırdığım bir nokta şuan için güncellemeye para istemeleri ve sonradan bu sayfayı kaldırmaları, acaba yeni birşey mi gelecek onu bekliyoruz
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 7000
  • 18 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mayıs 04, 2015, 17:09:27 »
asla bi yandex navigasyonun yerini tutmuyor şehir içinde araban olsa bile telefondan yandex navigasyon kullanırsın