0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vale saçmaligini anlamiyorum zaten gittigim her mekanda acaba park yeri var mi vale mi var diye giderken icim icimi yiyor ve sonuç mekan yol uzeri kapida vale mecbur 2 sokak ileri ordan in yuru gel bide koydugun yer guvenli mi valeye versen bostan yere para ustune arabayi nereye koydu napti nasil surdu valelerden nefret ediyorum hayatta arabami vermem taksime gidince mecbur otoparkcilara veriyoruz geçen 1 saat icin 20 tl istedi mecbur vermek zorunda kaldim bu memlekette uc kagitcilikta sinir yok
İşin garip yani o vale de sizin arabanızı alıp yol üzeri veya ara sokağa bırakıyor. Taksime gittiğiniz de aracınızı ya Akm nin yanında ki vakfa ait kat otoparkına yada şiş hane tünel girişindeki kat otoparkına bırakırsanız kimseye anahtar vermek zorunda kalmazsınız. Diğer önemli bir nokta bu tip anahtar bırakmalarda anahtar kopyalanması durumu meydana gelip daha sonra arabanız çalınabilir
kasko peşlerini kovalar çalinirsa , akm nin yaninda otopark oldugunu bilmiyodum abi orda bi ara var minibusler cikiyor diger tarafindaki ara mi acaba bidaha gidersem dolanip bulucam orayi , anahtari verdim arka camurluk kilcal cizik olmus buyuk ihtimal surtuler bi yere hafif de olsa
o at hirsizi kılıklı değnekçilere asla ama asla arabami vermem kendim park ederim babama bile vermiyorum kaldi ki vale dale don dale...