0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dün bende bi bakim dedim söktüm göstergeyi ampuller kapkara olmuş kendilerinden geçmişler.Osramın 12v 5w cool blue ampullerinden aldım bende tanesi 1 lira.Taktım resmen ışık 2 katına çıktı çok memnun oldum valla bu duruma Resimde Gösterge tablosunda km sayacının sonları okunmuo fakat gece çok rahat gözüküo normalde.Ama diğer taraflar kadar aydınlık değil.Bence sorun tabloda , ışık o bölüme kolay ulaşamıyor.[/quote]bizim toyotaların tek kronik sorunu gösterge kısımlarında 160-180 kısmı hep daha az aydınlıktır
evet fakat bu ampul değişiminden sonra gece cidden bu kadar karanlık gözükmüyor o bölümler. fakat resimlerde böyle çıktı[/quote]sizin şu ampüllerden bende alayım
Önce direksiyonu bi bul hazır direksiyonu sökmüşken göstergeyi de açarsın [/quote]direksiyonu hallettim süleyman arkadaş saolsun yardımcı olduberaberinde göstergeyi de yapacağım[quote=Ziya Bingöl] evet fakat bu ampul değişiminden sonra gece cidden bu kadar karanlık gözükmüyor o bölümler. fakat resimlerde böyle çıktı[/quote]gösterge ışıkları beyaz mı?
hayırlı olsun p.tesi çıkmacıya bakıcaktım bulunmuş ama sevindim.[/quote]buldum buldum eyvallah
utku bey denizli'ye yolunuz düşerse göstergeyi zevkle sökerim.ampulleride takarız ama sizin elinizde baya maharetli.sizde halledersiniz diye düşünüyorum.[/quote]bekar olsam 10 kere gelip gitmiştim denizliye de evli olunca hanım başlar hemen "Niye gidiyon denizliye ne işin var, gereksiz gereksiz işler yapıyon vs" göstergeyi söküp ampülleri değiştirmiştim daha önce ama içini temizlemedim, içinide bi temizlemek lazım tabii bi ara bi deneyeceğim üstesinden gelirim herhalde
arkadaşlar süleyman beyle daha önce gösterge üzerine baya bir sohbet etmiştik. ardından ben de ampül işini halletmiştim. beyaz dediğim halde cam göbeği takmışlardı. çok güzel oldu ayrı konu ama zaman zaman bazı forumlarda rastlıyorum led ile aydınlatma konularına. bu konuya vakıf olan arkadaşımız var mı acaba? en basitinden orta panelde deneyebiliriz mesela.[/quote]led aydınlatma ile komple gösterge panelini söküp arka tarafına beyaz ledleri döşedim.harika bir görüntü oldu.inşallah resimlerini siteye koyarım.
led aydınlatma ile komple gösterge panelini söküp arka tarafına beyaz ledleri döşedim.harika bir görüntü oldu.inşallah resimlerini siteye koyarım.[/quote]merakla bekliyorum vallabende aynı şeyi yapmayı düşünüyorumled olarak super flex ledlerden mi? yoksa normal ledlerden mi?