0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun. Kazaya siz sebep olduysanız bile karşı tarafın ehliyetsiz olmasından dolayı yediği cezayı niye karşılyorsunuz?
hocam kazaya ben sebep oldum. her hangi bir anlaşma olmadı. sadece ehliyetsiz olduğunuda bilmiyorduk. şu anda da tüm kazaya sebep veren ben olduğum için öyle bir vicdan azabı içindeyim.
hocam kazaya ben sebep oldum. her hangi bir anlaşma olmadı. sadece ehliyetsiz olduğunuda bilmiyorduk. şu anda da tüm kazaya sebep veren ben olduğum için öyle bir vicdan azabı içindeyim. Mesaj Birleştirildi: Nisan 29, 2015, 09:03:40hocam ne bileyim vicdan azabı çekiyorum. suç bende olduğu için.
Abid Bey;Eğer bir suçlu var ise ehliyetsiz olarak trafiğe çıkan motorcu arkadaştır.Kazlar olabilir olağan bir durum. Hasarını karşılarsınız olur biter.Ehliyetsiz araç kullanmaktan yediği cezayı ödemek de neymiş??? Çıkmasaymış ehliyetsiz. Madem ehliyetsiz kullanılıyor bu vasıtalar bizler boşuna ehliyet alıyoruz.
Motorsiklet sürücüsünün ehliyeti olmadıgından acaba sigorta hasarını karşılar mı?
ehliyeti yoksa sigorta nasil karşiliycak ve o sadece 1609 lira ceza yemedi ehliyetsiz surunce arac arac sahibinede kesiliyor , benimde motorum var ehliyetim yok sigorta yaptiriyorum ama boşu boşuna diye dusunuyorum cunku ehliyetim yok kaza yapsam bile bir işe yaramiyor sizin aracinizin hasarini o yaptirmasi lazim suçlu olan o ehliyetsiz trafige cikmis
ehliyeti yoksa tamamen suçlu olacak diye bir kanun yok. ehliyetinin olmaması ayrı suç kusur oranı ayrı.şimdi tramer 8de 8 hatayı size verirse sizin sigortanız karşı tarafın aracını yaptırır. ama o hatalı olmuş olsaydı sizin aracınız karşı taraftan yapılır. sigorta ehliyetsiz olandan rücü edebilir.