0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hiç kullanımamış gibi olmuş
Eski sahibi çok pis adammış. 2300 km boyunca sadece dışını temizlemiş jantların. Sen cillop etmişin jantları.
Benim annem eve jantları soksam süpürge sapıyla kovalar herhalde annen evde yoktu. Hakimim
ellerinize sağlık güzel olmuş. temizleme kimyasalı ne kullandınız? ne kadara mal oldu? paylaşırmısınız?
Doktor , tanıyorsun beni evde değillerdi bende sabah kalktım temizledim kuruttum kutuladım yoksa eve sokmayı geçtim operasyon banyoda oldu sonra etrafıda temizledim delil bırakmadım Mesaj Birleştirildi: Nisan 28, 2015, 23:07:18orada belirtmiştim ama tekrar belirteyim. ATAS Vinet genel temizleyici, ATAS EST FN2 Motor ve Jant temizleyici, jant temizleme fırçası maliyet olarak en fazla 10 TL tutmuştur, ürünler konsantre. Suyla karıştırıp hazırlanılan ürünler
teşekkürler sağolun görmedim herhalde, hemen izmir de nereden temin edebilirim araştırıyorum.
Eline sağlık iyi olmuş gerçekten büyük risk alarak yapılmış bir operasyon
Kaan çok güzel olmuş.5,00 TL'ye jant fırçası bulman da güzel. Netteki jant fırçaları 20,00 TL aşağı adam gibi bir şey yok. Meguiar's'ın fırçaları 75,00 TL'ye kadar çıkıyor. Fırçanın fotoğrafı varsa paylaşırsan sevinirim. Yarın Bursa'ya gideceğim, müsait olursam alabilirim.Benim mutfak masamı gördüğünde, üzerinde ne operasyonlar yapıldığını anneme söylediğinde, annemin tepkisini hatırla.
hazir jantlari sokmusken camurluklari falanda temizleseydin
Jantları sökmedi Okan Bunlar kış lastiği alıp da ikinci takım için aldığı jantlar. Zaten depoda kutusunda duruyolardı. Zaten diğer türlü 4 jantı da eve çıkarırsa adam premium collayı takoza mı kaldıracak