0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eğer uygun fiyatlı olsun dersen Anıtkabir çevresinde Bahçelievlerde günlük kiralık evler var. Ailecek kalınabilecek güzel evler. Sahibinden.com da ilanlar var. Onları değerlendirebilirsiniz. Tabi illa Otel olsun derseniz o başka.
Tandoğan meydanında ümit otel var ,Şirketimle anlaşmalı orada kalmıştım.Anıtkabir otelden görünüyor,Kızılay meydanına da yürüyerek gitmiştim,taksiler oldukça ucuz bu arada
1 mayısta büyük ihtimal Tandoğan meydanı kapanır. avsiyem kızılay, ulus ve 1 mayısta tandoğan trafiğine girme.şehre en kısa susuz mevkinden gidebilirsin. Gişeleri geçtikten sonra tai yi ya da 4. hava komutanlığını geçtikten sonra şehir merkezi, kırıkkale, samsun yolundan sap, ardından 3-4 km sonra ilk sağa devam et, şehir merkezi yazması lazım. İstanbul yoluna çıkarsın, baya düz gittikten sonra (şaşmaz, batıkent kavşaklarını geçtikten sonraki çıkış, lunapark vardır eski türk traktörün olduğu yerden sağdan devam eder merkeze çıkarsın, (otobüslerin kullandığı sakin yol) bu kavşağı kaçırırsan aoç üstünden gidebilirsin, eğer ümitköy ya da eryaman tarafından çıkarsan çok dolandırır.) en iyisi navigasyon kullanman.
Abi ayakta alkışlıyorum Yol tarafi konusunda mastır yapıyodun galiba sen?
1 mayısta büyük ihtimal Tandoğan meydanı kapanır. tavsiyem kızılay, ulus ve 1 mayısta tandoğan trafiğine girme.şehre en kısa susuz mevkinden gidebilirsin. Gişeleri geçtikten sonra tai yi ya da 4. hava komutanlığını geçtikten sonra şehir merkezi, kırıkkale, samsun yolundan sap, ardından 3-4 km sonra ilk sağa devam et, şehir merkezi yazması lazım. İstanbul yoluna çıkarsın, baya düz gittikten sonra (şaşmaz, batıkent kavşaklarını geçtikten sonraki çıkış, lunapark vardır eski türk traktörün olduğu yerden sağdan devam eder merkeze çıkarsın, (otobüslerin kullandığı sakin yol) bu kavşağı kaçırırsan aoç üstünden gidebilirsin, eğer ümitköy ya da eryaman tarafından çıkarsan çok dolandırır.) o dediğim yerde de şeh,r merkezi, ümitköy yazar. önceki ümitköy diyenlere kanma. daha sonra da beştepe söğütözü aşti yazısından dön tabelası küçüktür. söğütözü yolundan dümdüz gidersen beşevler anıttepeye çıkarır.en iyisi navigasyon kullanman.
@Ilke Arslan (19216) 1 mayis cok fena trafik olur o bolgede bence tarihi degistir.
Abim başarsoftta filan çalışmıyorsun dimi Yol tarifin için çok teşekkürler fakat bu yerlerin hiçbirini bilmediğimden he şurdan dönerim diyemeyeceğim. Senin dediğin tavsiyeyi yazarım bir kağıda yolda dediklerine göre giderim. Navigasyon açık kalacak tabi her ihtimale karşı
İlke ankaraya giderken hep kullandığım yoldur, önce 5 sene otobüsle gel git yaparken belledim, ardından ankaraya kendi arabamla gel git yaparken otobüsleri takip ederek belledim. Söylediklerim hep tabelaya göre. Navigasyon senin yolunu uzatabilir, o nedenle dikkatli ol diye söyledim, susuz mahallesindeki çıkışı kullanacaksın, haritalara bakarsan anlarsın.
niye noldu?
Bir Türk'ün yapamayacağı yol tarifini yaptın abi daha ne olsun O kadar şey yazmışın ve paragarfın içinde "Ordan kime sorsan söylerler" cümlesi yok
Beşevler'de Anadolu Otelcilik okulu ve uygulama oteli var.Anıtkabirin hemen dibinde.Şimdiden arayıp rezervasyon yap.Trafik derdin de olmaz.Ulaşmakta çok kolaydır İlke.