Merhabalar...
Aracımı yeni aldığım için tahmin edersiniz ki tüm sorunlarını halledip rahat rahat binmek istiyorum

1- Düşük hızlarda - kalkışta eğer sağa yada sola dönük vaziyette ilerliyorsam plastik - metal sürtmesi gibi bir katırtı geliyor.
2- Aracı yavaşlatıyorken durmasına yakın bir katırtı geliyor.
3- Araç yüklüyken sallandıkça arkadan civciv sesi gibi cıvıltı geliyor.
4- Bazen virajdan sonra düşük hızlarda direksiyon kendini toplamıyor.
Sanmıyorum ki bunların çözümleri çok zor olsun.
Bursada yaşıyorum ve henüz tanıdığım iyi bir usta yok

Böyle bir usta bulana kadar da en azından bahsettiğim türde sıkıntıları olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. İyi bir usta öneren olursa daha çok sevinirim

Mümkün olduğunca orjinal yedek parça kullanma taraftarıyım. Ancak parçacıya gidip karga tulumba orjinal dese inanırım yani:) hani biraz bilgili gitmekte yarar var düşüncesiyle;
aks, salıncak, rotil, balata, baskı, vs. gibi parçaların orjinallerinin hangileri olduğunu ve bunları internetten temin edebileceğimiz bir site olup olmadığını yazabilir misiniz? ( hani ben toyota olsam böyle bir liste yayınlarım; kardeşim aldığın aracın rotu X marka, balata Y marka, amortisör Z marka gibi... )
Bir de internetteki yedek parça sitelerinin kiminde 99-01, kiminde 93-02, kiminde 01-07 gibi yılları birleştirmiş. hangi parçaların hangi modellerle uyumlu olduğu bilgisini de paylaşırsanız çok sevinirim.
Ama özellikle Bursada dürüst parçacı ve usta önerirseniz daha çok sevinirim.