0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selamınaleykum.klımamın gazını tam doldurmama ragmen tam sogutma olmuyor.artı olarak sankı klıma zaman zaman devreden cıkıyor.bunun ıcın fıkrı olan varmı
Polen filtrenizi kontrol ederken filtrenin olduğu yeri de süpürge yardımı ile temizlerseniz daha iyi verim alırsınız tabiki pis ise
Klima radyatörünüze tazyikli su tutturmanızı tavsiye ederim.E12'lerde klima radyatörü en önde olduğu için zamanla sinek, böcek yapışabiliyor, bu da verimi düşünüyor. Yıkanmadan önce.Yıkadıktan sonra.
Klima motoru bende de aynı dur kalk trafikte veya ışıklarda durduğunuzda ara ara durup geri çalışıyor .En istikrarlı soğutmayı sabit hızlarda giderken yapıyor. Birde E12 lerde araçtan mı kaynaklı bilmiyorum arabanın arkasındakiler donduk kapat diyor öndekiler şahsen ben hani serinliyorum ama öyle donma felan olmuyor bizim biraderde sizin gibi abi çok soğutmuyor diyordu yazın Aydın tarafına tatile gitti tabi ibreler 41-42 derece abi ful klima açıktı diyor ama arabanın içinde ilk defa üşüdüm diyor ayarını düşürdüm geri diyor ondan sonra tatmin oldum diyor bizim klimalar gerçekten iyi soğutuyor diyor .Birde klima kullanımında içerisi bir miktar serinledikten sonra havalandırmayı içeri çevirirseniz daha verimli ve hızlı soğuma sağlarsınız .dışardan alınan havayı soğutmayla içerdeki seri havayı soğutma aynı şey değil