0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
m tipi spoiler ı düşündüm fakat takılan yerın su toplayıp o kısmı çürüttüğünü söylediler marşpiyer bu renge gidermi emin değilimcamlara film çekicez babamı ikna ettiğim zaman kromaj kapakları hiç düşünmemiştim bu reng araca gidermi daha önce bu reng araca yapan varsa resim atabilirmi yaptırabilirim çünküjantları sollerinki ile değiştirmeyi kendim yapamam babamı ikna etcem yine sileceğe dikkat etmedim şimdi biraz işim işim bitsin aşağı inip sileceği kontrol edeceğimapp plaka trafikte sorun çıkarırmı çıkarma onuda taktırabilirim m tipi dediğiniz anteni internette bulamadım link atabilirmisiniz uzun uzun anlattığınız içinde teşekür ederim zamanla hepsini yaptırırız İnşallah
@Mustafa Beysi (19806)kesinlikle çok abartı istemiyorum sadece bir yere bir ortama girdiğimizde aracın ben burdayım demesini kendini belli etmesini istiyorum fikirlerinizi dikkate alacağım ses sistemi olarakta kendi ses sistemi dışında hiçbir ses sistemi yok içerisinde orjinalliğinide bozmak istemiyorum @Ilke Arslan (19216) mtipi spoilerı bizim aracın renginde bulursam yaptırcaklarım arasına ekledim marşpiyeride babama söyliycem güzel durcağıni düşündüm kesinlikle cam filmi çekilcek ama trafikte cam filmi sıkıntı cıkarmaz değilmi app plakayıda söyliyim babama çok ucuz bişey ve güzel duruyor yakın zamanda muayeneye gircek araç yaptırcağım şeyleri muayne sonrasına saklıyorum antenin fiyatıda uygunmuş sipariş edersek nereye taktırabiliriz kolay bir şekilde takılırmı
aracınızın fotoğraflarına baktım şık ve bakımlı bir araç birde sahibinden.com daki ilanı gördüm 25000 e pazarlık falan olmadan alırdık o aracı ama yarışma için konuşmuş sonuçta bizimki 200000km de terra olmasına rahmen 23000 e alabildik 25istediler 23e indirdik ve bizim arac uzaktan kumandalı değil onu ne kadara yaptırabiliriz bi bilginiz varmı
gerçekten güzel duruyor krom aksesuar kapı kollarını ve cam cıtasını krom yapabiliriz şık durur ama içine hayran kaldığım bi araç gördüm http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=66293.0 bu konudaki aracın içi harika ve çok lüks duruyor bizim aracın içini bu konudaki gibi yaptırmak istesek yaptırabilirmiyiz veya bu krem kaplama fabrikasyonmudur bilgi verebilirmisiniz?
http://tr.aliexpress.com/item/Free-shipping-Tracking-New-Chrome-Door-Handle-Cover-Trim-for-Toyota-Camry-Yaris-Corolla-RAV4-Matrix/1294042930.htmlsöyle bir ürün buldum bizim aracın kapı kollarına birebir uyum sağlarmı alıcam direk yapıştırcam uyarmı bide bu cam altına bizim e12 için direk satın al yapıştır krom çita bulamadım böyle bir ürün satılırmı yoksa kendimizmi yapmak zorundayız
@Okan Kaçar (26205) özgünmü modifiye anlamında çok ileri gitmek istemiyorum sadece araç kendini belli etsin bi ortamda bende burdayım desin istiyorum o anlamda ilgi çekici küçük aksesuarlar tercih etme niyetindeyim