0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı uğurlu olsun, ortalık maviş maviş oldu maşallah. 24:00 dan sonra kimseler olmazdı şimdi Kaan nöbeti devralır gerçi maşallah forumumuzda moderatore pek iş düşmüyor. Herkes edepli adaplı maşallah
Evet Cavit Ağabey, forum gençlerle daha iyi yerlere gelecek. Ama gençlere bir çift lafım var. Burayı, forumu değil sanal alemi, gerçek alem sanmasınlar. Buradaki işleri, ünvanları, yardımları ne olursa olsun buranın SANAL ALEM olduğunu unutmasınlar. Her ne kadar birbirlerimizle dostluklarımız, konuşmuşluklarımız olsada önemli olan gerçek dünya ve gerçek işler. Düzenli bir gerçek hayat herşeyden önceliklidir. Burada Adminim denilir, burada moderatörüm denilir, abim kardeşim vb şeyler denilir, ama yıllar sonra (belkide yıl bile sürmez) tüm bunlar gelir geçer.Aslında yazacak çok şey var, belkide bunları yazmak çok doğru değil, tepkiler alabilirim ama 1993 ten bu yana internet aleminde gördüklerimi yaşadıklarımı tecrübelerimi söylemeyi kendime borç bildim.Kaan ve İlke kardeşlerim, öncelikle tüm önceliğiniz sanal alem değil GERÇEK HAYATINIZ olsun. Burayı yada sanal alemi HOBİ olarak görün. İlke'yi fazla eskisi gibi geceleri görmüyorum ama Kaan kardeşimi geceleri çok fazla görmeye başladım, çok yardımcı olmaya çalışıyor herkese Allah razı olsun hepsinden, onu bir ağabey olarak uyarmak isterim. Bu yazımla kalbinizi kırdımsa şimdiden özür dilerim ama içimde kalmasın.
İlke ve kaan kardeşlerimi tebrik ediyorum.. @Murat Köse (28015) Murat hocam senin yazıyı okurken de Adnan hoca geldi aklıma nedense.. her cümlenin sonunda inşallahlar, maşallahlar
@Ilke Arslan (19216) @Kaan Kara (29002) hayırlı olsun dostlar.
Üniversitede okurken Adnan abiye takılmışlığım vardı, şaka gibi yahu ne günlerdi