Bende kendimi tanıtayım
8 Haziran 1993 , Şanlıurfa doğumluyum, anne tarafımda Şanlıurfalı, baba tarafım Kahramanmaraşlı
3 yaşımdayken Bursaya geldik o zamandan beri Mustafakemalpaşada oturuyoruz
İlkokulda Özel İrem İlköğretim Okulunda okudum, lisede Bozüyük Anadolu Öğretmen Lisesinde okudum. Üniversite sınavımda istediğim sonucu alamayınca eve döndüm tekrar hazırlandım. 8. tercihim olan Gazikent (şuan Hasan Kalyoncu) üniversitesi Hukuk fakültesini kazandım. Bu sene 3. sınıftayım.
Küçükken , arabalara karşı ilgimi babam söylüyordu "yolda giderdik bütün arabaların marka model motor bilgilerini sayardın" diye. Ama garip bir şekilde arabalarımızla bağım vardı.
1993 model bordo-kırmızı Doğan SL aracımız vardı. Eniştemde Proton vardı. Corolla-Civic zaten sevdiğim değişik araçlardı ve Protona benziyordu
1998 de Renault Twingo alacaktık , düşünün çocuksunuz üstü açılan bir arabanız olacak. Bende kırmızı doğan satılacak diye hasta olmuşum bayaaa hasta yatmışım
Önceki araçta alınırken gereksiz ve farklı bir bağ oluştu aramızda. Sonra sahibi olduk
Teknik açılardan el yatkınlığım azda olsada becerebiliyorum birazcık , meraktan dolayı oluyor. Biraz fazla meraklıyım ve araştırmacıyım sadece
İş hayatım olmadı malesef, girişimim olsada 1999 dan beri bilgisayarla uğraştığım için evden çıkıp sokaktan oynamayan bir çocuğum ben , o zamandan beri araştırmalar okumalar yapan biriydim
Kısacası , bir konuda kafama takılan olursa bulamayacağı şey olmayabilir
Bana bu görevi layık gören bütün yöneticilere sonsuz saygı, sevgi ve teşekkürler