0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar daha birkaç aylık yarisimin ön ızgarasında tanımlayamayacağım bir yuvarlak bölüm var. Ne olduğunu bilmediğimden aşağıdaki linkte gözüken yariste göstermek istedim. Izgaranın en sol kısmında yer alan yuvarlak bir bölüm var dikkat ederseniz. Alırken fark etmemiştim.Bu bölümü geçen hafta fark ettim şans eseri ve dışarı çıkıktı. Hafif dokundum ve elimde kaldı.(bir kablo tutuyor) Baktım ki plastik tırnakları yamulmuş ve tam oturmuyor. birazcık uğraşla tekrar yerine takabildim. Servise gittiğimde soracağım ama daha vakit var gitmeme. Size danışayım istedim. Bu nedir acaba ? Neden böyle bir bölüm var ? Umarım anlatabilmişimdir neden bahsettiğimi. (bu arada plastik ve o tırnaklar zamanla kırılmaya ve o parçanın düşmesine çok müsait. Sadece içten bir kablo tutuyor. Bu kadar kalitesiz olmak zorundamıydı bilemedim )http://www.motortrend.com/roadtests/hatchbacks/1410_2015_toyota_yaris_first_drive/photo_12.html
Hangi fotograf, hangi araç pek anlamadım, ama tahminimce ceki demiri kapagından bahsediyorsunuz.O kapak söküldügünde içeride gözüken vidalı yere, bagajınızdaki kancayı takarak aracınızı çekiyorusunuz.