0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar öncelikle selam aracım 500 km de dizel manuel ön taraftan hızım 70 ile 80 km arasın da iken bi acayip inleme sesi geliyo bu gün aldığım bayiye gittim teste çıktık şanzımandan gelen inleme olduğunu söyledi yetkili kişi yani her corolla da oluyomuş yani bişey yapmadılar neyse eve geldim içim rahat etmedi sonra toyota dan anlayan bir arkadaşım la teste çıktık aynı sorun yine vardı vitesi boşa aldık yine inleme vardı acaba ne öeriirsiniz ne yapmalıyım
arkadaşlar herkese selam lar aracım 340 km de 5. vites hızım 80 km civarı aracın ön tarafından inleme veya uğultu gibi bir ses geliyor bu normaldir yardım
Merhaba,2014 Toyota corolla 1.33 Life arac sahibiyim ve bu aracin seslerinden biktim artik. Konsol sesi, tikirdamalar, koltuk sesi falan her seyi bosverdim. Alistim artik Ama son 2 haftadir direksiyondan bir gicirdima sesi gelmeye basladi. Ses ozellikle ilk kullanimda oluyor. Park edip yeniden kullanimda ses olmuyor. Zaman kisitligindan ve servislerin cozumsuzlugunden gitmedim. Aranizda boyle bir sorun yasayan var mi? Orbek olarak video kaydettim ve linkini koyuyorum.//www.youtube.com/watch?v=pUyiC_ZyD1c
İyi akşamlar, 2016 model advance ms kullanıcısıyım. Bu sesler benim aracımda da vardı. Özellikle asfalt olmayan taşlı yollarda çok belirgindi. Ancak daha sonra kendiliğinden geçti. Aynı şekilde frene basınca arka frenlerden de ses geliyordu. Sanki kamyon freni gibi çok rahatsız ediciydi. Bu fren olayıda kendiliğnden düzeldi şu an aracımdan memnunum.
Selam arkadaşlar. 2015 corollamın touch ekran çevresi ve üst havalandırma ızgarasından bozuk yerlerden geçtiğim zaman çıtırtı tarzında ses geliyor. Başına gelen ve sorunu çözülen arkadaşlar varmı aramızda
Ben bozuk ve stabilize yoldayken sağ taraftan bir cızırtı geldiğini duyuyorum. Yanımdaki arkadaş dediki hayır senin taraftan geliyor cızırtı. Benim taraftan dan değil ses. Ben direksiyonun altındaki kutudan geldiğini düşünüyorum, sanki bir kablo plastiğe değdikçe cızırdıyor gibi. Sıcak asfalt yola ve düzenli tali yollarda gelmiyor ses. Ne olabilir?