0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Önder Bey,bu saatte mi? gideceksiniz. Mesaj Birleştirildi: Nisan 24, 2015, 22:00:03Dünyanın en hızlı değişen başlığı oldu.
Brc yetkili montaj bayisi ise sıkıntı yok. http://www.aksoyotomotiv.com.tr/ sanırım işinin ehliler çünkü herkese BRC ve PRİNS in bayiliğini vermezler .
Projeyi aldıktan 1 ay sonra yaptırmalısın.Size kalmış belki biraz erteyebilirsiniz ama sonuçta eninde sonunda muayene ve tescil kaçınılmaz.Hakan beyin yazdıklarına ek olarak ek1 formu ve makina mühendisleri odası raporu..
ek1 fromunu duydumda makina mühendisleri odası raporunu duymadım ve nereden alınıyor cevaplarınız için çok teşekkürler
Makina mühendisleri odası sızdırmazlık testi yapılan yerlerden.Projeyi alırken size yardımcı olacaklardır sorunuz.
Sorularımız acemice biliyorum ama bu ilk lpg ye bulaşma deneyimimiz olacak çok sağolun
Önder Bey Aksoy Otomotive lpg taktirdiniz mi ? Ben de lpg taktırmayı düşünüyorum ama ustalıkları nasıldır bilemiyorum.Eğer siz taktırdıysanız bilgi verebilir misiniz. Mete Aksoy ustalı nasıl?
edirneli arkadaş keşandaki oto gürel i tavsiye ederim.brc atiker hepsini takıyor.3.atikeri taktırdım.çok şükür memnunum.önemli olan marka değil montaj.