Gönderen Konu: 2015 Corolla 1.33 life  (Okunma sayısı 1161 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '15
  • 2 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
2015 Corolla 1.33 life
« : Nisan 24, 2015, 11:37:56 »
Arkadaşlar herkese merhaba. Uzun araştırmalar sonucunda corolla 1.33 life için imzayı attım. Pazartesi aracı teslim alacağım Avcılar-Sonkar bayiinden. Daha önce Volkswagen Golf ve Mercedes-Vito kullandım. Buna da kolay alışırım herhalde. Artık resimlerini de alınca paylaşırım. Herkese kolay gelsin.

Toyota Club Türkiye

2015 Corolla 1.33 life
« : Nisan 24, 2015, 11:37:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.33 Life / İnci beyazı
  • Kilometre: 22460
  • Model Yılı: '14
  • 1151 kere teşekkür etti
  • 735 kere teşekkür edildi
Ynt: 2015 Corolla 1.33 life
« Yanıtla #1 : Nisan 24, 2015, 11:43:03 »
Güle güle kullan. Ne renk aldın? Neler hediye ettiler? Aynı arabayı kullanıyorum ve 3500 km deyim şu an. Şahsen memnunum. Şimdi derler sana çevrendekiler 1.33 motor gitmez, yokuş da kalkmaz diye. 5 ay oldu alalı ve dik yokuşunda da kalktım, rampayı da çıktım, 4.8 litre tüketimi de gördüm oto yol da 6. vites 90 - 100 km/h aralığında. Yani gitmez, kalkmaz diyenlere takılma.  ;) Öyle fişek gibi yerinden fırlayıp giden bir araba değil 1.33 ama yerinden kalkmayacak kadar da berbat değil.
Daima Rock ve daima Erkin baba..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Nisan 24, 2015, 11:46:35 »
İnci Beyazı aldım Burak Bey. Hediye olarak paspaslar bir de bagaj havuzu verdiler. Park sensöründe ısrar ettim ama çok da zorlamadım açıkçası belki onu da alabilirdim ama çok önemli değil. Sizin aracınızı da takip ediyordum forumdan. Bakalım kafamda jantları değiştirme fikri var. Dediğiniz gibi 2. elde 200.000 km'de arabalara 45-50 vermek yerine bu daha mantıklı geldi. Hayırlısı olsun artık...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #3 : Nisan 24, 2015, 11:48:14 »
İnci Beyazı aldım Burak Bey. Hediye olarak paspaslar bir de bagaj havuzu verdiler. Park sensöründe ısrar ettim ama çok da zorlamadım açıkçası belki onu da alabilirdim ama çok önemli değil. Sizin aracınızı da takip ediyordum forumdan. Bakalım kafamda jantları değiştirme fikri var. Dediğiniz gibi 2. elde 200.000 km'de arabalara 45-50 vermek yerine bu daha mantıklı geldi. Hayırlısı olsun artık...

Güzel, bana aldığınız hediyelere ilaveten park sensörü de hediye edip 1.300 liralık seramik kaplamayı da 900 liraya yapmışlardı.  :) Donanım olarak yetiyor bana. Güvenlik donanımları eksiksiz ve daha doğrusu en ful donanım ile aynı olduktan sonra gerisi teferruat.  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Nisan 24, 2015, 20:40:05 »
haklısınız. Zaten bu arabanın amacı ekonomi. Aşırı performans beklentisi olanlar 1.8 veya 2000 motor araçlara bakmalı diye düşünüyorum. Baz pakette 7 airbag esp yokuş kalkış gibi donanımlar az değil.. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Merhaba, Ankara'dan 1.33 life kullanıcısıyım.
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 13 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 24, 2015, 20:56:05 »
Güle güle kullanın, hayırlı olsun.
aracınızı sadece ekonomik odaklıymis da performansı eksikmis gibi algilamayin.
Çok güçlü bir aracınızin olduğunu kullanarak göreceksiniz  :tamam:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 20 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 26, 2015, 08:21:35 »
Arkadaşlar herkese merhaba. Uzun araştırmalar sonucunda corolla 1.33 life için imzayı attım. Pazartesi aracı teslim alacağım Avcılar-Sonkar bayiinden. Daha önce Volkswagen Golf ve Mercedes-Vito kullandım. Buna da kolay alışırım herhalde. Artık resimlerini de alınca paylaşırım. Herkese kolay gelsin.
Hayırlı olsun.  Kazasız belasız sürüşler dilerim.
2014 1,33 life

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Aşk-ı Derun
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '00
  • 11 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Nisan 26, 2015, 08:32:40 »
Ekonomi için üretilmiş bir araç ama gaz pedalının altında yumurta varmış gibi kullanmazsanız ekonomik yönü kalmıyor maalesef
Onlara: Yeryüzünde fesat çıkarmayın, denildiği zaman, "Biz ancak ıslah edicileriz" derler.
Şunu bilin ki, onlar bozguncuların ta kendileridir, lâkin anlamazlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #8 : Nisan 26, 2015, 10:17:07 »
Sabah keyfi için Çengelköy tarafına indim. Göztepe - Çengelköy. Hava çiğse şeklinde yağışlıydı. Yol bilgisayarını sıfırladım ve Kozyatağından girdim FSM yoluna. 6. vites 80 - 90 km/h ile sağ şeritten Julio IGLESIAS dinleye dinleye gittim. Kavacık / Anadolu Hisarı çıkışında 5.9 idi tüketim. Sahile indiğim de 5.4 idi. Henüz 120 - 140 - 150 gibi hızlar ile tüketim testi yapmadım. Bu hızlar da gittim elbet ama tüketimi ölçmedim. Bir de böyle test yapacağım. Tabi en güzel tüketim rekorum 4.8 idi  :)

Dönüşü ise Üsküdar üzerinden yaptım. Hareme geldiğimde 5.8 olmuştu tüketim. Eh, 4 ve 5. vitesler ile yol aldım Çengelköy - Harem arasını ve kimi zaman 3'e düştüm. Trafik ışığı ve yer yer viraj mevcuttur o yolda. Harem / Göztepe arasını E-5'den seyrettim ve yine 6. vites 100 - 110 ile yol aldım. Boştu yol ve Göztepe sapağında tüketim 5.6 idi. Sonra tüketimden çıkıp odo'ya getirip ölçümü bıraktım. Dedim ya, ben Kartal oto yolunda 4.8'i gördüm :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Nisan 26, 2015, 22:20:27 »
Gayet güzel değerler. Şu anki aracım 2004 vito 111 cdi 2200 motor turbo dizel tabiki büyük araç ve motor olduğundan şehir içi 40 kuruş civarında bir tüketimi var. Ama bazı arkadaşlar bunu 1.3 900 kg ağırlığındaki araçlarla kıyaslayıp çok diyorlardı şimdiye kadar. Bence en iyi yorumu aracı aktif olarak kullananlar yapar sizin gibi, yani demek istediğim günümüz şartlarında benzinli bir arabanın şehiriçi bu değerleri yakalaması, benzin nerdeyse 5 lira olacak yakında gayet güzel. Araba hiç mi yakmayacak. Ben de ölçümlere başlayıp paylaşacağım. Size şöyle söyleyeyim Burak bey 26 yaşındayım yaklaşık 10 yıl olacak direksiyona geçeli, şimdiye kadar kullandığım araçları aşırı zorlama, aşırı hız gibi şeylere girmedim. Arabayı yumuşak kullanırım genelde, umarım sizin değerlerinize yaklaşırım. Değerli yorumlarınız için sağolun..