Gönderen Konu: Survivor All Star  (Okunma sayısı 821 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 7 kere teşekkür etti
  • 228 kere teşekkür edildi
Survivor All Star
« : Nisan 22, 2015, 17:25:22 »
Hakkında kurgu olduğu, senaryo olduğu, yemek verildiği ..vs gibi birçok iddia dolaşmasına rağmen, akşama kadar işten güçten bir milyon olan kafamı dağıttığım ve deli gibi izlediğim bir program. Ben seviyorum arkadaş.

Son 3 sezondur takip ettiğim bir yarışma ve bu sene All Star diye isimlendirilmiş. Fakat yarışmacıların birçoğu bu ünvana yakışmadığını söyleyeyim. Mesela elenen Seda, Merve Oflaz, Taner (eski bir şampiyon olmasına rağmen) neresi star pek anlayamadık. Sizlere yarışmacılar hakkında nacizane fikirlerimi paylaşmak istiyorum. Tabii forumda birilerinin izlediğini varsayıyorum.

Gönüllüler :

1-Turabi : Hayatımda bu kadar cahil öz güveninin tavan yaptığı bir insan modeli görmedim. Ayrıca şark kurnazı. Delikanlılık ayağına yatan, çirkef bir tip. Oyunlarda başarılı.

2-Hilmicem : Turabinin yancısı. bence yazık ediyor kendine. Turabi'ye ihtiyacı yok. Zaten yarışmanın favorilerinden.

3-Hasan : Favorim. Ağır ve oturaklı takılıyor. ancak son zamanlarda hafiften bir içten pazarlık moduna girdi gibi. "Ben performansa bakarım" tezini geçen hafta kendisi çürüttü.

4-Sahra : Kısa ve net söyleyim. Evlat olsa sevilmez.

5-Begüm : Kendisiyle acilen tanışmam lazım. Burnundaki hızmaya rağmen garip bir duygu besliyorum kendisine. Burayı okuyorsa benle iletişim kursun. (evet evliyim).

6-Özlem : Bu kız yanına kafa yapıcı hap getirmiş sanırım. O kadar hakarete varan eleştirilere gülerek öpücük yollamasının başka açıklaması yok. Oyunlarda beklenenden fazlasını veriyor. başarılı.

7-Bozok : İlginç bir tip. İhtiyarlığı hiç çekilmez. Turabi ve saz arkadaşlarının gazıyla çalışıyor. Oyunlarda başarılı.

8- Nadya : Bizansın torunlarından olduğunu geçen akşam ispatladı. Oyunlarda gönüllü kızların en iyisi.

Gelelim Ünlülere :

1- Hakan : Ünlüler takımının en başarılı yarışmacısı bence. Ancak sinsi ve gıcık bir tip. Hele o pis gülüşü karnıma ağrı sokuyor.

2- Anıl : Bu çocuk neyin kafasını yaşıyor anlamadım. Ulan hem ayağın sakat, bir halta yaradığın yok, bir de oturduğun yerden millete çemkiriyorsun. Sonrada kamera karşısına geçip "ama ben sakatım, bana balık vermediler yeaaa" diye ağlayıp zırlıyorsun. Nesin sen anıl kardeş çözemedim. Evine dön ayağını tedavi ettir, yoksa tek bacakla geri döneceksin demedi deme. Bu adama oy atıp iki haftadır birinci yapan milleti de Allah bildiği gibi yapsın.

3-Merve Aydın : Evlat olsa sevilmeyecek 2.tip. O ne iticiliktir be kardeşim. Yolda görsem yönümü değiştiririm yemin ederim. Ama en iyi yarışmacılardan biri o ayrı.

4- Pascal : Dünya yansa umurumda olmaz modunda takılıyor. Sevinme ayağına önüne geleni taciz ediyor. yalnızlık Pascala göre değil demek ki. Oyunlarda başarısız. Bir de adada kaldıkça iyice çirkinleşti herif. Ağzı yüzü bi tuhaf oldu.

5-Doğukan : Beyefendi ve kültürlü. Oyunlarda da başarılı. şampiyon olmayı sonuna kadar hak ediyor. Kendisiyle oturup sabaha kadar muhabbet edebilirim.

6-Berna : Gurbetçi kızlarımızdan biri. Oyunlarda başarılı ancak ben böyle terbiyesiz bir tip görmedim. Doğukan'a bile küfür etti zilli.

7-Serenay : Çift karakterli. Adadayken açılmamış bir gonca gül. Gözleri çok güzel. Naif. Ama oyun esnasında kız mutasyona uğruyor. Hele o sevinme nidaları yok mu!! avuçlarımla yüzümü kapatıyorum. Yapma be Serenay, daha iyi bir ilişkimiz olabilir. Oyunlarda başarılı.

Son olarak Taner'e değinmek istiyorum. Evet elendi ama ben bu arkadaşı çözemedim. Buraya yarışmaya değil tatile gelmiş. Ağzında kürdanla kilo alarak gitti. Türk televizyon tarihinde ilk kez, Türkçe konuşan birisine alt yazı geçildi. Büyüksün Taner reyis, özleycem seni:)

Toyota Club Türkiye

Survivor All Star
« : Nisan 22, 2015, 17:25:22 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
Ynt: Survivor All Star
« Yanıtla #1 : Nisan 22, 2015, 20:34:55 »
Bu Survivor olsun bunu benzer bi kaç tane daha var bu yarışmaların alayı kolpa. Bosuna zamanizi harcamayin. Ng'da penguenleri izlemek dahsaiyi bence..Nihat doğan gibi bi adamı bile reyting uğruna oynatiyorlardi.
Bu tarz yarışmaların hepsinin tek amacı milleti uyutmak. Örf adet kültür aile düşmanı. Soruyorum arkadaşlar televizyondaki hangi yarışma veya program bizim Türk milletinin orfune adetine kültürüne aile biçimine yaşam tarzına uygun? Gencecik kızlarımız mini mini elbiseler ile kendini jüri diye tanıtan ne olduğu belirsiz bi kısmı eşcinsel olan  tiplere kendilerini begendirmeye çalışıyor ne için büyük ödül para için yazık çok yazik. Hatırlarsınız bi ara yeteneksizsiniz adlı yarışmada türkiyenin en yeteneklisi olarak bir köpeği 1. Seçtiler ve büyük ikramiyeyi köpek aldı e sonrada o köpeğe film cektiler.. yazıklar olsun başka da bi şey demiyorum.
Yemekteyiz-evlendirme programları-yalçın abi reality show-Survivor-ben bilmem eşim bilir-bu gün ne giysem-bu tarz benim şimdi aklıma gelen bunlar bu yarışmalar ve yayınlanan dizilerdeki konular  bence zina, çarpık ilişkiler, aldatma, lüks hayat, emeksiz kazanç gibi olumsuzluklar teşvik ediliyor. Dizilerde ve filmlerde şiddet meşrulaştırılıyor. Ahlâksız bir nesil yetiştirmek için bütün imkânlarını seferber ediyorlar. Çocuklarımızın beynini yıkıyorlar.
Sene seksenlerde Ceylan küçük emrahin meşhur  aile dramı Nuri Alço&Coşkun ikilisinin filmleri.  Bunları seyreden o zaman ki çocuklar 2 bini yıllara gelindiğinde gelsin tecavüz suçları gasp  adam kaçırma vs. Aldı başını gitti.
Şimdiki günümüzde yayınlanan yarışmaları ve dizileri izleyen çocuklar büyüyüp adam olduğunda durum çok vahim Rabbim yardımcımız olsun..
k.Bakmayın biraz uzattım ama benim gorduklerim ve düşündüklerim bunlar sizlerle paylaşmak istedim. .
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 22, 2015, 20:39:50 »
Haklısın Eyüp Hocam, Banu Avar'ın çok güzel yazıları ve konuşmaları vardı bu yarışmalar hakkında o aklıma geldi birden
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 22, 2015, 20:50:04 »
Turabiden nefret ediyorum resmen oraya cikip show yapiyor delikanli rollerine burunup affili sozler soyluyor artislik yapip parayi aliyor 
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 22, 2015, 21:33:25 »
Halen daha yarışma diye bunu izleyenler var mı ya? [emoji4]