0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese çok teşekkürler arkadaşlar. Servise gitsem ne kadara hallederler ki bunu? Garantim bitti ocak ayında. Ankara da bu konuda işin ehli kim vardır. Kaş yaparken göz çıkarmayan. Bu arada o lastikçiye de bir uğrayacağım.
Tuğrul hocam benin 2009 model aurisim de aynısı olmuş. aynı yer fotoya bakınca benim aracımdakinden hiç bir farkı yok emin ol. bende nasıl ve ne zaman olduğu konusunda bilgim yok. bende ankaradayım eğer yaptırsan nerden yaptırdığın bilgiyi verirsen memnun olurum.
Bugün servise gösterdim. Marşpiyel içeri göçmüş dediler. alttaki L demirde eğilmiş ve 350-400 TL masraf çıkardılar. Tabi ki yaptırmadım. lastikçiye gittim durumu anlattım, kaportacı birine yönlendirdi. ücreti tabi ki lastikçi ödeyecek. usta baktı alt L demire yanlış kriko vurulduğu için çamurluğu hafif dışarı itmiş dedi boyasız hemen 2 saatte hallederim dedi. zamanım olmadığı için sonra uğrayacağım yanına. Bu arada servis tekrar boyanacak falan deyince tepem attı açıkçası. ufacık bir şey insanın başına neler açıyor.