Gönderen Konu: müşterı hızmetlerının duyarsızlıgı  (Okunma sayısı 1207 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
müşterı hızmetlerının duyarsızlıgı
« : Aralık 15, 2008, 15:51:36 »
degerlı arkadaslar gunlerdır haftalardır araçlar üzerınde butun arkadasların karsılaştıkları sorunları burada dıle getırıyoruz vede çok guzel oluyor inşallah devam eder gıder benım 3-4  gun önce musterı hızmetlerıne yazmıs oldugum mailın cevabını sizlere aktaracagım benım ve benım gıbı sorunları olan arkadaslara bılgı nıtelıgınde kendımın 2008 d4d corallam var genelde sıkıntıları bılıyoruz  yakııt deposundan gelen ses ön konsuldan gelen ve emnıyet kemerlerınden gelen seslergıbı buna benzer bazı balatalrın gıbı seylerden bahsederek bu sorunları ne yaptınz cözdünüzmü dıyerek yazmıstım ama bana gelen cevap aynen su  yetkılıservıslerımıze gıdın orada bır ınceleme yaptırıp  mutlaka sorununuz cozulecektır dıye bana cevap verdıler yanı bu sorunlardan toyotanın haberı yokmus arkadaslar bılgınız olsun yanı bızım burada konustuklarımız havaya gıttıgıbı bırsey halbuku bızler bu sıkıntıları servısle paylasıp mutlaka bıldırılmesın defalarca ıstemısıktır burda bır yanlıslık var ama bılmıyorum kımden kaynaklanıyor hepınıze bol selamlar

Toyota Club Türkiye

müşterı hızmetlerının duyarsızlıgı
« : Aralık 15, 2008, 15:51:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
Ynt: müşterı hızmetlerının duyarsızlıgı
« Yanıtla #1 : Aralık 15, 2008, 15:55:20 »
Temel Bey,

ne güzel düsünmüs ve buraya yazmissiniz.
Ama imla kurallarini kullanmadiginiz icin ben hicbir sey anlamadim.
3 cümle sonra okumayi biraktim. Cümle nerde bitiyor, nerde basliyoru göremiyorum.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #2 : Aralık 15, 2008, 16:07:18 »
haklısın murat bey . ınankı almıs oldugum olumsuz cevaptan dolayı cok sinirlendım butun arkadaslar özur dılerım bıraz özverıde bulunup okurlarsa sevınırım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Landcruiser - Corolla D4D
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #3 : Aralık 15, 2008, 16:14:51 »
Merhaba.

Ben bu Toyota dan kaynaklanan sorunlardan dolayı bıktım artık diyebilirim. Servis inde elinden gelen birşey olmadığı için onlar da bir taraflı olarak haklı durumdalar. Düzeltilebilecek olan hatalar düzeldiliyor. Ama birde düzeltilemeyen hatalar var. İşte onlar da yeni araç tasarımının kusurları diye belirtiyorlar. Büyük bir ihtimal ile 2010 veya 2011 yılında piyasaya sürülecek olan yeni toyotalarda bu sorunların çözülmüş olarak sunulması bekleniyor.
      Kısacası yeni bir dizayn meydana geliyor. Bunun eksiklerini kullanıcılar bildiriyor. Yeni modeller ile giderilmeye çalışılıyor.
Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Ya Da Tozu Dumanı Yutarsın. Seçim Senin !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 15, 2008, 17:21:03 »
    Buradan okudugum kadarıyla en çok şikayet yeni Corollalardan geliyor.En çokta ön göğüs,ön cam direkleri ve emniyet kemerlerinden geliyor.Toyota ciddi ciddi bu konuya el atmalı.Yoksa bu Türkiye piyasasında 1. olma hayalden ötesine geçmez..Servislerden gelen şikayetlerin yanında bizinki gibi forum sitelerinde ki şikayetleri de göz önünde bulundururlarsa bu herkesin yararına olacaktır...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR