0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
42 Litre depo x 4,62 = 194,00 TL Full depo ile 800 KM gidermi sizce, örnek vermek gerekirse İstanbul - Ankara arası yola gideceğim yakında. Bazı forumlarda 500 KM full depoda diyor. Bu değerlerse gerçekten inanılmaz.
42 Litre depo x 4,62 = 194,00 TL Full depo ile 800 KM gidermi sizce, örnek vermek gerekirse İstanbul - Ankara arası yola gideceğim yakında. Bazı forumlarda 500 KM full depoda diyor. Bu değerlerse gerçekten inanılmaz. 100 Km'de 5 Litre yaksa ortalama 800-850 km gitmesi gerekiyor diye tahmin ediyorum. Yanılıyormuyum ?
Teşekkür ederim geri dönüşünüzden ötürü. Şu gerçeği söylemeliyimki, 2006 Model Renault Clio III model aracımı sattığıma inanın çok pişman oldum. Nedeni tabii bu benim şahsi fikrim elbette. Parası olanda olmayanda artık araç alırken özellikle sıfır, ne kadar yaktığına önem veriyor. Bende öyle tabii. Clio aracım 9 yaşında idi 57 Litre deposu vardı ve 1000 KM gidiyordum, kesinlikle abartmıyorum. Clio ile karşılaştırdığımda Yaris'i Clio onca yaşına rağmen Yaris'ten daha avantajlı durumda. 57 Litre x 4,62 TL = 263,00 TL / 1.000 KM = 26 Kuruş.... Yaris'te 42 Litre x 4,62 TL = 194,00 TL / 700 KM = 28 Kuruş. Yaris 1000 Motor Clio 1400... İlk önce fiyata aldanıp hemde sıfır olmasından kaynaklı hemen gidip sözleşme yaptım arabayı ( Perşembe ) teslim edecekler. İyimi yaptım kötümü daha arabayı almadan içim içimi yedi açık söyleyeyim.Saygılarımla.
İyi dileklerinizden dolayı herbirinize teşekkür ederim. Umarım şu anki ruh halim, arabayı teslim alıp test ettikten sonra düzelecektir. 9 Yaşındaki arabamın değişimi için 10 yaşındaki kızımın baskıları yüzünden karar verdim. Sıfır olsun dedik, kırmızı olsun dedik, hemde çok pahalı olmasın dedik Yaris'e karar verdik. Kızımın mutluluğu tabikide ön planda, fakat aracıda ben kullanacağım. Umarım hem yakıtta hemde sürüş konforu konusunda diğer aracımı aratmaz. Perşembe günü teslim alacağımı söylemiştim, aracı aldıktan sonra 2-3 gün içinde görüşlerimi buraya yacağımdan emin olabilirsiniz. En azından böyle bir Toyota Club ailesi var. Bir sıkıntı olduğu zaman soracağımız fikir danışacağımız bir yer olmasıda beni mutlu etti. Tekrar teşekkür ederim herkese sorularıma cevap verip, sıkıntımı hafifletmek için çaba gösterdiğiniz için.Hayırlı akşamlar dilerim.Saygılarımla.