0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abilerim bizde 2008 auris d-4d var .sıfır aldık ama araba haşat yhaaa.. >:(toyota sağlam diye aldık servisten cıkmıyooo.. rampada kaldırmak bir mesele kendini yırtıyooo..arkadastada 2008 megane dci varrr ..230 yaptı vallla yoltutuşuda mükemmel ...toyota raba değilmiş bunu anladımmmm Trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım. Türkiye Cumhuriyeti Karayolları Trafik Kanununa göre otomobiller için azami hız sınırları, eğer aksine bir işaret belirtilmemiş ise; şehiriçi 50Km/s., şehirlerarası 90Km/s., otoyol 120Km/s. dir.
sanırım eski kasa meganlar daha sağlamdı...kullanmadım hiç ama görünüşleri yeni meganlardan daha güzel...ama ne olursa olsun bir meganla toyotayı asla aynı kefeye koymam...toyota haricinde araç almadım hiç...kolay kolay da almam...
Valla bende 2003'te peugeot 205 Gti 1.9 vardı. 3 cm Eibach/Bilstein, direk filtre, tek silecek, kafam kadar egzoz, orj.sunroof falan. Satılığa çıkarmam gerekti. Birisi 1984 Renault 12 GTS takas artı para teklif etti. (Bilenler bilir, çift farlı, ön cam otomatik ve orjinal çorum kaloriferli:))) ) Nasıl güzel gidiyordu var ya inanamazsınız, herhalde Hilux'la gittiğim heryere giderdi. Tıpır tıpır. İçi halen Renault göğsü kokuyordu. Daha kolay satarım diye aldım, satılığa çıkardım. Herhalde 1 günde 50 kişi felan aradı:))))))))))))))) Taaa Manavgat'tan biri geldi, orasına burasına bakıp aldı gitti. manyak hastası varmış meğer onların. İnanamamıştım.Not: Bunun konuyla ne ilgisi var demeyin, aklıma geldi işte:)))))))))))
Mükemmeldir onlar...Kesin metalik gridir:)))))))İnsanın hiç beklemediği arabalar insanı bir o kadar da etkileyebiliyor...Mesela ben bir tane 73-74 Ford GXL bulsam tek kapı, manyak mutlu eder beni...Hani şu önü köşeli Cadillaclar gibi olanlardan:))))))))