0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu araç Levin olabilir mi? onlarda Corolla var birde Levin var , arka planı inceleyince Levin yazıyor
Corolla Hybrid Şangay Otomobil Fuarında Çin pazarı için tanıtıldı. 1.5 litre benzinli atkinson çevirimli motor 99 hp güç üretiyor.
[emoji38] Gülesim yoktu koptum resmen. Benimle aynı beygir gücüne sahip. 99 HP.
Gülesim yoktu koptum resmen. Benimle aynı beygir gücüne sahip. 99 HP. Ancak renk harika. Bu renk Corolla da olsaydı beyazın yüzüne bakmaz gerekirse sıra bekler bu rengi alırdım. Çünkü çocukluk yıllarım olan 80'li yıllar da 76 model W116 kasa Mercedes 280 SE vardı ve bu renk idi. İçi bej renk idi ve babam bazen bizim araba ile yer değiştirip onunla gelirdi ve yukarıdan bakınca nefis bir görüntü olurdu. 76 senesinde Almanyadan alınmış ve karadan getirtilmişti. Konuyu dağıtmadan, şu hybrit motorlara baktıkça hoşuma gidiyor. Mantıklı gibi yani. Ama fiyat çok yüksek.
Olsun 99'u gördüm ya bu bana yeter.
Abi ben 87 hp ile harikalar yaratıyorum, otobandakiler şaşırıp yetişmeye kalkışıyor 99 hp ile her türlü....
Mutlu abi ben yarise hep atom karınca derim. 1,33 yarise aurisle yetişemem ama yüksek hızda da karıncayı rüzgar alıp götürür
Kuvvetli rüzgar yoksa sıkıntı yaratmıyor Yasin. Ama etkilediği doğru, lodoslardan tüm Türkiye'de çatılar uçmuştu bir ara. O zamanlarr 110-120 ile otobanda beşikteymişim gibi gitmiştim. Ama geçen gün anladım fazladan 50-75 km için 90 ile gitmeye değmezmiş.Velhasıl kelam elektrikli biraz büyük bagajlı aracın olsun, isterse 90 hp olsun.
Bagaj konusunda toyota tam boy stepneye bi çözüm bulsa 10 numara olacak. Derinlik lazım. Clio 3 var arkadaşımda çekmeli valizleri dik şekilde koyabiliyosun bagaja. Bizim ne yaris ne de auriste o kadar derinlik yok malesef. Velhasıl bagaj konusunda annem yanımdaysa auris sw ancak keser kendi başıma yarisin bagajı büyük bile gelir
Yağmurlu havalarda oluşan su birikintileri de Yaris ve eşdeğeri araçlar için çok büyük sıkıntı.
Kesinlikle Mehmet abi. Yağmurlu havalarda yüksek hızlarda zaten direksiyonu 2 elimle sıkı sıkı tutuyorum.