0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dvd player yanlış bir tercih olur.heleki philips markası çok daha yanlış olur.optik okuyucu ürünlerde philips uzun ömürlü değildir.ayrıca korsan fimlere karşı Lisans Hakkı koruması vardır izlemeyemezsiniz yada alt yazıyı desteklemez.onun yerine Bluray Player öneririm.fiyatları ciddi anlamda düşmeye başladı.Ben 2011 den bu yana salonumda, yurt dışından aldığım Panasonic DMP-BDT500 kullanıyorum.ebay.com üzerinde alabilirsiniz.Ancak sizin içinde hemen hemen aynı işi görücek Panasonic BD30 serisi her işinizi fazla fazla görür.hem dvd hemde bluray keyifle izlersiniz.ancak ne alırsanız alın cihazın arka kısmında mutlaka Optik Ses Çıkışı olması gerekiyor.Çünkü bu tip cihazları ileride dijital ses sistemlerine bağlamak istediğinizde sesteki en az kaybı bu yol ile elde edersiniz.
Fehmi hocam, yanlış anlamazsan.... Hanımını gereksiz olduğuna ikna etmeye bak. VCD-CD-DVD vb şeylerin hepsinin modası geçti gitti. DVD de izlenecek birşey varsa flashdiske kopyala onuda android player tvbox tarzı şeyler var onlara tak çalıştır. Evde gereksiz yer kaplayacak. Her türlü işinizi dediğim aletle de görürsünüz.
Her konuya yazıyorum değil mi? Haklısınız
cevaplar için teşekkürler ancak bana hakikaten lazım olan orjinal olmayan dvd'leri de çalıştırabilecek uygun bir player..