Herkese merhaba. İkinci el olarak yeni kasa auris benzinli otomatik auris almak istiyorum ama arada kaldım. Active model ile advance arasında ne gibi farklar var ? 30 bin km'de bir kapısı değişmiş advance 47500 tl yada 20 bin km'de sadece bir çiziği olan active model 50000 tl.Siz olsanız hangisini seçersiniz ? Yada çokda istemesemde 45-46 bin tl aralığında 2012 model eski kasalardan mı alsam ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Herkese merhaba. İkinci el olarak yeni kasa auris benzinli otomatik auris almak istiyorum ama arada kaldım. Active model ile advance arasında ne gibi farklar var ? 30 bin km'de bir kapısı değişmiş advance 47500 tl yada 20 bin km'de sadece bir çiziği olan active model 50000 tl.Siz olsanız hangisini seçersiniz ? Yada çokda istemesemde 45-46 bin tl aralığında 2012 model eski kasalardan mı alsam ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Yarisim satılırsa o advance'i alacağım satılmazsa.
Advance ile active arasındaki donanım farkını toyotanın kendi sitesinden bakabilirsiniz, sensörler, ıvır zıvır, oyuncaklar eklemişler işte

2 arabayı da görün, hangisi içinize siniyorsa onu alın derim.
Bence de arabaları görün, zaten kararı otomatik vermiş olacaksınız..birisine daha çok içiniz ısınır..
imkanınız varsa hiç eski kasaya bakmayın derim ben.. Kötü araba olduğundan değil ancak yeni kasa auris bir çok yönden daha gelişmiş bir araba..
eski kasadan uzak durmanı tavsiye ederim 1-2 fazla verip yeni kasalara bak, ayrıca bir kapısı değişmiş çok önemli değil servis en ufak birşeyde parçayı değiştiriyor zaten
cevaplarınız için teşekkür ederim.