0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dun yarisin on fren disklerini ve balatalarini degistirttim. Simdi dusunuyorum da diskin her iki tarafinda da nerdeyse 1 cm et kalinligi var. 1 mm kadar asinma olmus diye diski degistirmek teknik olarak cok da gerekli degildi diye dusunuyorum. Hani yarisina kadar asinmis olsa en azindan yarisi gitmis denir ama daha cok var o kadar incelmesine ki aradaki sogutucu kanallar zaten cok buyuk destek veriyor disklere. Siz ne dersiniz?
Bu disklerin değişimi için zamanlama güzel. Daha ötesi risk değildir ama gereksiz davranış olurdu.Yeni disklerinizi iyi günlerde kullanın.Fren hidroliğini de periyodlarında değiştirmeyi unutmayın.
Ekte fren balataları ve disklerle ilgili bir döküman mevcut faydalı bilgiler içermekte.
Doküman çok iyiymiş, sakin zamanda okumak lazım bayağı detaylı ve fotoğraflı çok güzel bir doküman.Benim balatalar Bosch, dikleri de Fredo gibi bir marka dedi. Yaklaşık 500 TL tuttu.Dökümanı yanlış anlamadıysam disk ve balata malzemesi arasında bile uyumdan bahsediyor. Biz ise ne geliyorsa onu takıyoruz, her işin ayrı detayı var iyi forumlar.
Doküman çok iyiymiş, sakin zamanda okumak lazım bayağı detaylı ve fotoğraflı çok güzel bir doküman.Benim balatalar Bosch, diskleri de Fredo gibi bir marka dedi. Yaklaşık 500 TL tuttu.Dökümanı yanlış anlamadıysam disk ve balata malzemesi arasında bile uyumdan bahsediyor. Biz ise ne geliyorsa onu takıyoruz, her işin ayrı detayı var iyi forumlar.