0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba,Aracım 2010 model 5 yaşında ve beyaz renkte.. boyasında çok fazla göze batan bir hata yok kılcal cizikler dışında..Gerçi onlar da beni çok rahatsız etmiyor.. Araca pasta- cila yaptırmama gerek var mıdır sizce ?İkinci olarak da bu bahar aracıma biraz bakım yaptırmak istiyorum.. Aklımdakiler detay iç temizlik, motor yıkama ve cila.. sonax vs gibi yerler çok yüksek fiyatlar söylüyorlar.. benim kafamdaki tutar 200-250 TL civarı.. İstanbul maslak- şişli civarlarında önerebileceğiniz yer var mıdır? teşekkürler..
Eğer kılcal çizikler rahatsız etmiyorsa hiç uğraşmayın. Gözünüzü rahatsız etmeye başladığında veya satmaya yakın bir pasta cila yaptırırsınız. Yazın da boş haftasonlarınızda arabanıza kendiniz detaylı temizlik yapmanızı öneririm. Hem uğraşmanın verdiği, hem de kendinizin temizlemenin verdiği zevk bir başkadır sonuçta.
Merhaba,çizikler tırnak takılacak kadarsa iş biraz zor, ama o tarz bir çizik yoksa o kadar sıkıntı olmaz200-250 TL bana biraz az bütçe geldi, tabiki siz daha iyi bilirsiniz, ama birazcık artabilir. tabiki bu paralara bu işler yapan yerler var ama tamamen aracın durumuna bağlı. sabit fiyatla birşeyler söylemek "bence" yanlış. İstanbulda marka değilde kardeş forum DetailTurkey den yardım almanızı tavsiye ederimişini iyi yapan çok fazla kişi var. Tokyo Garage, EMG Detailing gibi yerler var. ama gidip görüşmek gerekiyor
Bu konularda bilgim yok aslında yoksa az çok elimden gelir ama.. nerden başlayacağımı bilmediğimden de birine yaptırayım diyorum:)tırnak takılacak bir durum yok henüz çok şükür:) emg detailing inceledim biraz başarılı görünüyorbir iletişime geçmekte fayda var..teşekkürler..