0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aracta lovato sirali sistem var 50.000km olmus takilali ancak sabah ilk calistirmada benzinle calisiyor yine de lpgden midir. ayrica lpg enjektorleri dizel gibi sesli calisiyor bundan olabilir mi
Peki hocam ilk olarak bunu deneyecegim yalniz sabah ise 8 de geliyorum aksam 5 bucuga kadar araba yatiyor, yine ayni seyin olmasi gerekmez mi?
Bugun hemen yapacagim bu islemi, bi tanidik subap ayari yaptir duzelir dedi ama bununla ilgisi olabilir mi
Yakıt filtresi en son ne zaman değişmişti..
Rolantide oynama cok nadir oluyor tekleme yok cekisten dusme yok duman atma yag eksiltme vb. yok lpg isini bi deneyeyim aksam sonucu yazarim buraya tesekkurler hocam.Mesaj Birleştirildi: Nisan 17, 2015, 13:07:55yag filtresi 2000km once olk aldigimda yag degisimi esnasinda degisti.
Yakıt filtresi derken benzin filtresini kastettim.
23 Nisanda ilk iş lpg bakımına götürüp sonra da kompresyon testi yaptıracağım sübaplarda sıkıntı varsa kesin sonuç verir sanırım. LPG takılı aracı Efe Toyota'ya götürsem bakarlar mı sübap ayarlarına? Çünkü tavsiye edilen iki yerle görüştüm telefonda aynen yukarda yazdığım herşeyi anlattım ve Ankara'nın başta gelen ve çok tavsiye edilen iki özel Toyota servisi de komple sübapların değişmesi gerektiğini ve 1500 TL civarı tutacağını söyledi. Hatta bir tanesi subapların yeterli olmayacağını komple motorun rektefiye edilmesi gerektiğini ve bu model yuvarlak farlı corollaların sübaplarının eridiğini bu yüzden tutulmadığını efsane kasanın daha çok tutmasının motorunun daha iyi olduğunu söyledi ki 2 farklı motor ustasına gösterdiğimde aracın motorunda hiç bir sıkıntı olmadığını belki çok düşük bir ihtimalle sübap ayarı gerektiğini söylediler.
arkadaşlar benim arabada gaza geç geciyor komşularım gazı ısıttıktan sonra gaza geciyor diyor araç 1 2 dakıka sonra geçiyor havanın durumuna göre normal mı?