0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam arkadaşlarmerak ettiğim bir şey vararacım 2012 model geçen gün ilk muayenesine götürdüm ama götürmeden önce internette muayene sorgulatma yapmıştım.ancak orada muayene tarihi 2009 yazıyordu.nedendir?
bence üstünde dur, yine istasyona gidip hata varsa düzelttir, yarın birgün satarsan problem çıkabilir.
yani bu hafta başı ilk muayenesini yaptırdım,sistemden artık yenisi gözüküyor sadece.ama ruhsatta 2012 model yazıyor
Benim aracın plakasını da banka dan borç ceza sorgusu yaptırınca dünyanın borcu çıkıyor. Ama vergi dairesinin sitesinden TC Tescil Plaka üclüsü ile birlikte sorgulayınca problem olmadığı anlaşılıyor.
@Baris Aydin (23950) Muayene sorgulaması nasıl yaptınız? tuvtürk te muayene sorgulamada plaka ve muayene no istiyor.muayenesi yoksa hangi numarayı yazdınız?eğer plaka ile 5664 den baktım diyorsanız o plakayı kullanan diğer aracın muayene tarihini ve daha önceki aracın hasar durumunu ( varsa) gösterirşasi ile 5664 e sorarsanız doğru sonuç alınır, bu yüzden 2. el satışta şasi no istiyorlar@MEHMET AKIN (32918) bankadaki sorgulamada önceki sahiplerine kesilmiş cezalarda görünüyor, dikkat ederseniz cezanın detayında tc kimlik nosunun birkaç rakamını gösteriyor, sizinkinde farklı oluyor.