0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kalemleri hatırlamıyorumda kalemin arkasındaki silgileri çok yedim iyi hatırlıyorum. Annem bana siyah Karaşimşek oyuncak almıştı bide topaç almışlardı 2 parça olurdu zemberek yayını kurup üstündeki düğmeye basınca alt kısım ayrılıp dönmeye başlardı
Ohooooo senin topaç bilem lüksmüş bizimkisi tahtadan topaçtı O en son fotodaki tenekeden mamul otobüsleri biliyorum, süperlerdi amma sağlamdı yahu
Evet ya film izler gibi bakardık, birde kalemler vardı, içinde yağlı bir sıvı olurdu ve aşağı yukarı falan yapınca içindeki figür sağa sola kayardı Eteği açılan modelini hatırladım şimdi takarım tabi hocam 40 yaşında gördüm böyle bir solo testi de ondan Benim gördüklerim ve oynadıklarım SARI zemin üstüne KIRMIZI piyonlardı tabii plastikten Bilirmisiniz bizde tahtanın üstüne çivileri çakardık bir güzel futbol sahası çizip bozuk para ile futbol oyanrdık çivilerin arasından geçirerek Hayatımın en kral oyunuydu.... Sonra yine lüxleri çıktı, plastikten yeşil zemin üstüne langırt futbolcuları gibi olup çekilince yaylı şekilde beyaz bilye gibi topu atardı.... hey gidi gariplik heyyyyyyy...Elhamdulillah