Gönderen Konu: Çocukluk oyunlarınız?  (Okunma sayısı 9335 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Ynt: Çocukluk oyunlarınız?
« Yanıtla #60 : Mayıs 07, 2015, 22:20:33 »
Kalemleri hatırlamıyorumda kalemin arkasındaki silgileri çok yedim iyi hatırlıyorum. Annem bana siyah Karaşimşek oyuncak almıştı bide topaç almışlardı 2 parça olurdu zemberek yayını kurup üstündeki düğmeye basınca alt kısım ayrılıp dönmeye başlardı

Ohooooo senin topaç bilem lüksmüş bizimkisi tahtadan topaçtı :)

O en son fotodaki tenekeden mamul otobüsleri biliyorum, süperlerdi amma sağlamdı yahu
THE END

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Mayıs 07, 2015, 22:20:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Mayıs 07, 2015, 22:24:52 »
Ohooooo senin topaç bilem lüksmüş bizimkisi tahtadan topaçtı :)

O en son fotodaki tenekeden mamul otobüsleri biliyorum, süperlerdi amma sağlamdı yahu
O ipli topaçla aram iyi değildi abimin ihtisas alanına giriyordu o yüzden kurmalı almışlardı  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Mayıs 08, 2015, 08:58:25 »
Evet ya film izler gibi bakardık, birde kalemler vardı, içinde yağlı bir sıvı olurdu ve aşağı yukarı falan yapınca içindeki figür sağa sola kayardı :) Eteği açılan modelini hatırladım şimdi :)

takarım tabi hocam 40 yaşında gördüm böyle bir solo testi de ondan :) Benim gördüklerim ve oynadıklarım SARI zemin üstüne KIRMIZI piyonlardı :) tabii plastikten :)

Bilirmisiniz bizde tahtanın üstüne çivileri çakardık bir güzel futbol sahası çizip bozuk para ile futbol oyanrdık çivilerin arasından geçirerek :) Hayatımın en kral oyunuydu.... Sonra yine lüxleri çıktı, plastikten yeşil zemin üstüne langırt futbolcuları gibi olup çekilince yaylı şekilde beyaz bilye gibi topu atardı.... hey gidi gariplik heyyyyyyy...Elhamdulillah
Gariplik olur mu, asıl zenginlik bu imiş. Hadi bizler çok şey görmedik, bizden öncekiler savaşı gördükleri için çok daha farklı bakıyorlardı her şeye. Daha da değerli oluyormuş en ufak şey bile. Herhalde hemen herkes Amiral Battı'yı kareli kağıtta çizerek oynardı, gerçek gemi kullanan yoktu. :) Gerçi gerçekleri ile de oynayanlar var.

Şöyle iyi bir kale de yapılır hani.

Bir de şuna binerdik.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Trafik medeniyettir, buna uyan medeni kişidir...
  • Araç: Başka Marka
  • 254 kere teşekkür etti
  • 303 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Mayıs 08, 2015, 09:31:47 »
Arabacılık oyunu oynardık. Herkes evinden tencere kapağı getirirdi direksiyon niyetine :) Mahallenin kız çocukları da yolcumuz olurdu. Bir keresinde kardeşini yolcu aldım diye alüminyum tencere kapağını kafama atılıp kanadığını bilirim.

Saklambaç en ala oyundu. Hele kalabalıkta harika oynanırdı. Ateş kemik, elim sende, yerden yüksek, yakalamacılık. Yine grupça oynadığınız oyunlardı. Ebe de çok oynanırdı ama ben kaybetme korkusuyla oynamaya kıyamazdım. Birde acemiydim sanırım.

İlkokul yıllarında solo test benim de vardı. Oynar dururdum. Birde konuşan tetris modası çıkmıştı.

Kağıdın üzerine çizip düğmelerle üç taş oynardık.
1)  1994 Tempra SX A Beyaz    2) 1997 Mazda 323 Yeşil  3) 2005 Honda Civic Vtec Bej   4) 2011 Toyota Avensis Elegant Extra Beyaz
5)  2005 Honda Jazz Elite Cvt Kırmızı 6)  2011 Honda Civic A/T Elegance Füme
7)  2012 Honda CR-V Executive Beyaz 8) 2011 Kia Picanto Hiper A/T
9)  2012 Honda Jazz Fun Cvt Beyaz  10) 2016 Honda CR-V Executive 1.6 Zf A/T 11) 2017 Civic Eco Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Mayıs 08, 2015, 09:40:35 »
Çocukluğumdaki langırt. 2 arkadaş yapmıştık sahayı hey gidi günler..
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Mayıs 08, 2015, 10:01:24 »
Oooo  biz boş bulduğumuz yere çivi çakardık :) Kaç oyuncu vardı artık bilmem ama o bozuk parayı atabilmek için neredeyse parmak zor girerdi çivi aralarına :)

Kibrit kutusu ile vezir- kral oyanayan varmıydı :) Dik gelirse kral, yatayına dik gelirse vezir.....

Birde iğnemi iplik mi davul mu zurnamı oyunu :) Elim elim kimin üstündeeeeeeeeeeee
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Mayıs 10, 2015, 22:44:54 »
https://www.youtube.com/watch?v=Mu-F5AalDLk Hatırlayanlar rahmetlik Cenk Koray'ın programında çıkardı  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Mayıs 11, 2015, 09:14:32 »
Simiiiiiiit :)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma