0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu oyunun detaylarını hatırlayamadım ama çok oynardık, onu biliyorum. Bu arada domino da bakıyorum. Hatta yapsam mı diye düşünüyorum ahşaptan. O da güzel oyundur.
Kahvehane kültürü zaman içinde çok değişmiş. Eskiden kıraathane imiş. Kitaplar vs olurmuş... Sen de ne yaptın Murat, domino stratejik bir oyun. Sen çocukluğunda nasıl görüyordun onları?
En az sayıda taş bırakmaktı amaç, şimdi sizler yazınca hatırladım. Hiç taş bırakmamanın da yollu vardı. Şimdilerde hiç yok herhalde bu oyunlar.
Android te sanalını yapmışlar.
Bif hacca gidenlerin getirdiği ufak bi kutu vardı gözünüze tutup tuşa bastıkça içindeki resimler vardı.Ne günlerdi be
taktın hocam Hakan beyin lüx solo testine:)bu arada çocukluğum köyde geçti ve yazın almancılar izne gelirdi ve hayatta görmediğimiz oyuncak,yiyecek giyecek getirirlerdi.bu solo test te almancıların olmasın.
Çamurdan araba ve benzeri Şeyler yapma, saklambaç,misket, Çivi, yakar top, dokuz aylık, Taso ve futbolcu kartları ile oyunlar. Bisikletle gezmeler, inşatdan kuma atlamalar. 4 kattan takla atarak atlarım şimdi 4 kattan aşağı bakınca bir garip oluyorum [emoji16] vayy vayy vaaay güzel çocukluklardı. Şimdikileri evden çıkarmak Zulüm bizi sokaktan alamazlardı. [emoji3] Bayramlarda şeker harçlık toplamalar alınan harçlıkları torpil kız kaçıran füze mantar tabancalarına yatırmalar.Elimde az torpil patlatmadan her bayramım vukaylıydı hastanenin acili ile haşır neşir olmuştuk o kadar çok gidiyordum [emoji28] nasıl bir psikopatlıksa torpili elimde patlamasını beklerdim. Mantar tabancasıyla elime yüzüme ateş ederdim sonuç acil hep [emoji3] birde o torpili Yakıp üstüne salça tenekesi ve benzeri Şeyler koyup havaya uçuşunu izlerdik [emoji16] Böyle bir macera ve psikopatlıklarla dolu bir çocukluk şimdi çok sakin nerde o çocukluktaki ben [emoji3]Mesaj Birleştirildi: Nisan 18, 2015, 14:00:32Birde aç kapıyı bezirgan mı vezirgan mıydı neydi öyle bir oyun Oynardık.Uzun eşşek. Yerden yüksek, istop, vs.vs. Hatırladıklarım bu kadar benim
Evet ya film izler gibi bakardık, birde kalemler vardı, içinde yağlı bir sıvı olurdu ve aşağı yukarı falan yapınca içindeki figür sağa sola kayardı Eteği açılan modelini hatırladım şimdi takarım tabi hocam 40 yaşında gördüm böyle bir solo testi de ondan Benim gördüklerim ve oynadıklarım SARI zemin üstüne KIRMIZI piyonlardı tabii plastikten Bilirmisiniz bizde tahtanın üstüne çivileri çakardık bir güzel futbol sahası çizip bozuk para ile futbol oyanrdık çivilerin arasından geçirerek Hayatımın en kral oyunuydu.... Sonra yine lüxleri çıktı, plastikten yeşil zemin üstüne langırt futbolcuları gibi olup çekilince yaylı şekilde beyaz bilye gibi topu atardı.... hey gidi gariplik heyyyyyyy...Elhamdulillah