Gönderen Konu: Kaput, Far, Stop ve Tampon Filmleri Hakkındaki Tavsiyeleriniz  (Okunma sayısı 1904 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 531 kere teşekkür edildi
Herkese Merhabalar. Arkadaşlar yeni satın aldığım skoda fabia ııı için boyayı, farları ve aracı taş, kum vb. etkenlerden korumak üzere aşağıdaki ürünleri satın aldım. Ancak, üçüncü maddedeki kaput koruma filmini markasından dolayı uygulatmak konusunda kararsız kaldım. Bu konuda önerileriniz ve fikirlerinizi alabilir miyim?

Bir diğer husus da bu filmleri araca uygularken işin püf noktası nedir? Örneğin filme ve kaputa sıkılan sıvı özel bir sıvı mıdır? Kayseri'de önerebileceğiniz bir işletme var mıdır? Şimdiden herkese teşekkür ederim.

1- http://www.hepsiburada.com/liste/far-stop-esik-kapi-kolu-tampon-boya-koruma-filmi-4lu-set-15-parca-/productDetails.aspx?productId=otml3m06&categoryId=20024994

2- http://www.hepsiburada.com/liste/autofolyo-kapi-kenari-boya-koruma-filmi-2-cm-x-5-metre-/productDetails.aspx?productId=otml3m07&categoryId=20024994

3- http://www.hepsiburada.com/liste/modacar-kaput-koruma-filmi-50-cm-x-15-mt-842013-/productDetails.aspx?productId=otmotm842013&categoryId=20024994

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
Ynt: Kaput, Far, Stop ve Tampon Filmleri Hakkındaki Tavsiyeleriniz
« Yanıtla #1 : Nisan 16, 2015, 07:30:16 »
işin püf noktası koruma fılmlerını uygulayacagınız ortam toz bulunan bı alan olmamalı kapalı garaj vs. gıbı yerlerde daha ıyı sonuc elde edersdınız aksı halde gozle farkedemedıgınız toz vb. uygulama sırasında yapısırsa baloncuk olusur. fılmı uygulamadan once uygulanan alanın yagsız nemlı temız bır bezle guzelce sılınmesıdır. uygulama sırasında folyoyu rahat hareket ettırmek ıcın  camsıl veya arap sabununu su ıle sıvılastırıp sprey ıle  once uygulanacak alana ve  daha sonrada folyoya boyca uygulamalısınız.  daha sonra folyoyu yapıstırıpo tarak ıle tarayarak ıcerdekı sıvıyı dısarı dogru atmak gerek.
ama bence elınız yatkın degılse ugrasmayın derım cok ıncelık ısteyen bır ıs. bulundugunuz yerde cam fılmı uygulaması yapan guvenılır bı yer varsa oraya yaptırabılırsınız.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 281 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Nisan 16, 2015, 08:16:18 »
işin püf noktası koruma fılmlerını uygulayacagınız ortam toz bulunan bı alan olmamalı kapalı garaj vs. gıbı yerlerde daha ıyı sonuc elde edersdınız aksı halde gozle farkedemedıgınız toz vb. uygulama sırasında yapısırsa baloncuk olusur. fılmı uygulamadan once uygulanan alanın yagsız nemlı temız bır bezle guzelce sılınmesıdır. uygulama sırasında folyoyu rahat hareket ettırmek ıcın  camsıl veya arap sabununu su ıle sıvılastırıp sprey ıle  once uygulanacak alana ve  daha sonrada folyoya boyca uygulamalısınız.  daha sonra folyoyu yapıstırıpo tarak ıle tarayarak ıcerdekı sıvıyı dısarı dogru atmak gerek.
ama bence elınız yatkın degılse ugrasmayın derım cok ıncelık ısteyen bır ıs. bulundugunuz yerde cam fılmı uygulaması yapan guvenılır bı yer varsa oraya yaptırabılırsınız.

Daha önce yapmadığım bir uygulama olduğu için haftasonu işinin ehli bir firmaya gitmeyi düşünüyorum. Far ve stoplarda işin içinde olduğundan ısı tabancası da gerekecektir. Ancak modacar kaput korumanın kalitesinden emin değilim. Gerekirse onu yan kapılara uygulatmayı düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 16, 2015, 09:27:14 »
@Mustafa Aksay (29708) Modacar'a pek güvenme bence.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 281 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Nisan 16, 2015, 09:30:13 »
@Mustafa Aksay (29708) Modacar'a pek güvenme bence.

Bende öyle düşünüyorum Aytaç Bey, muhtemelen onu aracın başka taraflarında değerlendireceğim. Araç zaten B sınıfı orası burası derken her yeri şeffaf poşet olacak gibi. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 16, 2015, 18:40:48 »
Özelikle depo kapağının altına şeffaf folyo yapin. Pompacilar yakıt alırken depo kapağını gelişi güzel birakiyolar orası ciziliyor ve bazende yakıtı damlatiyorlar. Ben yaptırdım çok iyi oldu tavsiye ederim
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu