Gönderen Konu: corolla da Xenon var mı?  (Okunma sayısı 1280 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
corolla da Xenon var mı?
« : Nisan 12, 2015, 21:04:21 »
Arkadaşlar 66bin TL ye premium donanım otomatik hatasız corolla buldum. sahibi xenon var dedi ama ben forumda okuduklarımdan sanki yok diye biliyorum kararsız kaldım bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

Mesaj Birleştirildi: Nisan 12, 2015, 21:31:50
koskoca forumda bir tek cevap verecek kimse yok mu? çok basit bir soru sordum..

Toyota Club Türkiye

corolla da Xenon var mı?
« : Nisan 12, 2015, 21:04:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
Ynt: corolla da Xenon var mı?
« Yanıtla #1 : Nisan 12, 2015, 22:01:31 »
Vay Murat bey gelmiş, biz nasık görmedik yaaa,
Çok özür dileriz.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 13, 2015, 09:00:17 »
Eyvallah Ahmet bey bir tek sen vefalı ve ilgili çıktın. özrünüzü kabul ettim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
« Yanıtla #3 : Nisan 13, 2015, 09:28:06 »
Üyelik ücretini ödemedginizden belki sorunuz cevaplanmamıştır.

Şaka bir yana mesajı yazmanız ile siteminiz arasında 25 dakika var.
Burası gönüllü bir bilgi alış/veriş noktası oldugundan sorulan soruları acil cevap verilmesi durumuda oluşmuyor. Hiç kimsede bu yönde zorlanamaz.

Sorunuza gelir isek öyle bir model yok.
Varsada sonradan sanayiide Çin malı birşeyler takılmıştır.
AP900 Cruise control

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 13, 2015, 09:36:33 »
 Murat bey, sorunuzu sormadan önce, soru soracağınızı bildirmek için konu açarsanız herkes soru soracağınızı zamanında bilir ve sorularınıza daha hızlı cevap verir.

Şimdiye kadar, diğer üyelerin sorularına verdiğiniz cevapları burada indekslerseniz, daha gelişimci çalışmalar da ortaya koyabiliriz hep beraber.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 13, 2015, 10:07:00 »
Murat bey, sorunuzu sormadan önce, soru soracağınızı bildirmek için konu açarsanız herkes soru soracağınızı zamanında bilir ve sorularınıza daha hızlı cevap verir.

Şimdiye kadar, diğer üyelerin sorularına verdiğiniz cevapları burada indekslerseniz, daha gelişimci çalışmalar da ortaya koyabiliriz hep beraber.

Öncelikle samimi açıklamalarınız için teşekkür ederim. belki acil araç alma aşamasında olduğum için biraz aceleci davranmış olabilirim. ama hani sorduğum sorunun basitliği bakımından gönüllü olarak bir arkadaşın ki online durumlarına baktığımda yaklaşık 10-12 kişi vardı forumda hemen cevap verebileceğini düşündüm.

yalnızHakan bey soru sormak için konu açmayı anlayamadım. soru sormak için ayrı bir kısım mı var forumda. varsa da k.bakmayın gözümden kaçmış...

Mesaj Birleştirildi: Nisan 13, 2015, 10:10:54
Üyelik ücretini ödemedginizden belki sorunuz cevaplanmamıştır.

Şaka bir yana mesajı yazmanız ile siteminiz arasında 25 dakika var.
Burası gönüllü bir bilgi alış/veriş noktası oldugundan sorulan soruları acil cevap verilmesi durumuda oluşmuyor. Hiç kimsede bu yönde zorlanamaz.

Sorunuza gelir isek öyle bir model yok.
Varsada sonradan sanayiide Çin malı birşeyler takılmıştır.

Ücreti neyse kaçınmam, zira bilgi herşeyden kıymetlidir ve paylaşıldıkça değerlenir. 25 dk. belki kısa evet ama araç alma konusunda maalesef çok kısıtlı bir zamanım var. Bu elbet benim özel durumum ve kimseyi sorumlu tuttuğum tok, lakin sorduğum sorunun çok basit bir cevabı ve soruyu sorduğum anda 10-12 kişinin online olma durumu söz konusu olunca belki biraz acele cevep beklemiş olabilirim....

Xenon olmadığı bilgisini paylaştığınız için teşekkürler. sahibinden de nerdeyse tüm premium donanımlarda xenon işaretlenmiş kullanıcılar tarafından . açıkçası benim kafamı bu durum karıştırdı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 13, 2015, 10:13:50 »
Toyotanın aksesuar listesinde xenon vardı.Fakat bunun için ayrıca para ödemeniz gerekir. Benim aracım 2011 1,6 A/T Zenon şeklinde listelenmişti.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Nisan 13, 2015, 10:17:54 »
 Bazen kimi sorular gözden kaçabiliyor. Sitede kişiler görünse bile o anda sitenin her sayfasına da bakmıyor olabiliyorlar. Bazen uzun süre cevap gelmeyen bir soru, birden çok fazla paylaşımla da cevaplanabiliyor. Siteminizi herhalde herkes anlar ancak öncesinde sabır göstermek gerekir diye düşünüyorum.
 Bazen tam bilgiye ulaşmak ve konuya farklı açılardan bakmak zaman alabiliyor.

Mehmet Ali yöneticimiz zaten durumu paylaşmış. Bahsettiğiniz araca özel olarak zenon aydınlatma sistemi takılmış olabilir ancak bu durumda, far yıkama ve otomatik yükseklik ayarı da olması gerekmekte. Sadece ampul değişikliği yapıp bunu zenon diye tanımladı ise yanlış olmuş, sitemizde detaylı bilgiler mevcut konu ile ilgili.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Nisan 13, 2015, 10:23:24 »
2011 de yeni kasa var mı? ben sıfır almıyorum 2. el alıyorum. Peki bu yeni kasalarda acaba sıfır alırken orjinal ekstra parayla taktıralabiliyor muydu?

Mesaj Birleştirildi: Nisan 13, 2015, 10:27:36
Bazen kimi sorular gözden kaçabiliyor. Sitede kişiler görünse bile o anda sitenin her sayfasına da bakmıyor olabiliyorlar. Bazen uzun süre cevap gelmeyen bir soru, birden çok fazla paylaşımla da cevaplanabiliyor. Siteminizi herhalde herkes anlar ancak öncesinde sabır göstermek gerekir diye düşünüyorum.
 Bazen tam bilgiye ulaşmak ve konuya farklı açılardan bakmak zaman alabiliyor.

Mehmet Ali yöneticimiz zaten durumu paylaşmış. Bahsettiğiniz araca özel olarak zenon aydınlatma sistemi takılmış olabilir ancak bu durumda, far yıkama ve otomatik yükseklik ayarı da olması gerekmekte. Sadece ampul değişikliği yapıp bunu zenon diye tanımladı ise yanlış olmuş, sitemizde detaylı bilgiler mevcut konu ile ilgili.

Bekleme konusu ile ilgili ben de açıklamamı yapmıştım. Bir çok markanın forumunda halen aktif üyeyim, sabretmek konusunda hem fikirim ama özel bir durumum vardı.

baktığım bazı premiumlarda sanki far yıkama var gibi. yani tamponda farın altında küçük bir kapak var, ama su fıskıyesi var mı bilemem? olmayan bir özellik için o tampona kapak koyulmamıştır sanırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
« Yanıtla #9 : Nisan 13, 2015, 10:35:06 »
E16 da (2013 sonrası yeni Corolla) hiçbir şekilde xenon far orjinalden yok.
AP900 Cruise control

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Nisan 13, 2015, 10:53:11 »
Ahmet bey son bir sorum olucak. yeri bura değil ama yeni konu açıp da tekrardan yoğunluk yaratmak istemiyorum

2013 model 26bin km
premium donanım
d4d  dizel otomatik
beyaz
tek hatası tramerde 1 kayıt onda da para çıkmıyor. tamponda 20cm kadar boya var..
65000TL      bu aracı mı alayım yoksa hiç hatasız dizel otomatik advance var 61 e kararsız kaldım...