0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhabalar. 2015 corolla advance multidrive aracım var. bugün biraz gezintinin ardından parkta oturdum. ardından aracıma bindim ve çalıştırıp sürmeye başladım. ekrama bakınca motor arıza ışığı ve yokuş kalkış desteği ışığının hala yanıyor olduğunu gördüm. eco ışığı da yanmıyordu. aracı stop edip bekleyip tekrar çalıştırdım. ama nafile yine aynıydı. aracın motor sesinde gidişinde hiçbir problem yok. frene sert bastığımda yokuş kalkış devreye girmiyor. acaba sorun ne olabilir. araç daha 2350 km gibi. araca cuma tüp takıldı. tüpten olabilir mi. birkaç defa ykuş kalkış desteğini kullandım. devreye giriyordu. tüplü iken de kullandım problem olmamıştı. bugün aniden böyle oldu.
Merhabalar. Sitede yeniyim. Aktif auris 2013 1.6 Multidrive s otomatik benzin lpg kullanıcısıyım.Aracımda motor ışığı yanıyordu ve sebebi devamlı lpg den dolayı deniyordu. Her 15-20 güne bir gidip söndürtmekten bıktım ve artık umursamadım. Daha sonra Kayma ışığı yandı. O da yokuş kalkış desteği işaretiymiş. Sorun ne olabilir sizce. Bizim buralarda pek iyi usta yok. Ustaya yönlendirme yapmam gereken bir konu var mı sizce. Yardımlarınızı bekliyorum lütfen.
Abi bugün baktık Evet sistem yetersiz diyor. Bu fakirlik oluyor galiba. Arıza kodlarını sildirdik, LPG ayarı yapılacak akşama doğru. Tekrar çıkmaması için ne yapmak gerek
Çok teşekkür ediyorum abi , işinin ehli lpg ci burda zor ama araştıracağım.