0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
555 candir, gerisi heyecan Şaka bir yana "sankei heavy industries" uretimi 555 markasi, piyasa tabirine gore "orijinalinden bile daha iyi" sozunu hakeden urunler uretmektedir.Piyasada tutunamamasinin yegane sebebi bircok urunu piyasa urunlerine gore daha pahali olmasi hatta bazi markalarin orijinal parcasindan bile pahali olabilmesidir.Sonuc olarak sahsi fikrim, değer mi? sorusuna cevap kesinlikle değer.Sent from my Note 4 using Forum Fiend
[quote Ufuk abi. Şimdi 555 bizim orjinal z rotlardan pahalımı?[/quote]Hayir ilke Toyota grubunda orijinal urun fiyatini gecen 555 urunune rastlamadim.[color=#1c8ca8][b]Sent from my Note 4 using Forum Fiend[/b][/color]
[quote Abi yazma böyle şeyler, "Keşke bekleseydim" dedirtme. [/quote]Valla keşke bekleseydin Yüksel [color=#1c8ca8][b]Sent from my Note 4 using Forum Fiend[/b][/color]
Valla keşke bekleseydin Yüksel Sent from my Note 4 using Forum Fiend
Hayir ilke Toyota grubunda orijinal urun fiyatini gecen 555 urunune rastlamadim.Sent from my Note 4 using Forum Fiend
Bakıma 700 km kaldı abi. Ama haziranın ilk haftasına gelemeyeceğim büyük ihtimal. Benimde z rotlar sıkıntılı sanırım. Kaskoda değişmedi hatırlarsın. Gerekiyorsa değiştirmeyi düşünüyorum abi artık rbi mi olur 555 mi orda karar veririz
700 KM'yi HAZİRAN'a kadar yaparsın be İLKE.Bana kalsa 2 haftalık yol. [emoji14]