0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba arkadaşlar arcım daha 1100 km corolla 2015 ancak aklıma takılan bir kaç şey var. aracımla 120 km hızı geçtikten sonra rüzgar sesi almaya başlıyor normalde de 3000 devri aşında baya bi motor sesi geliyor. ve yol bilgisayarında geçenlerde ortalama 8.7 L iken birden 18 L gösterdi sonraları 9.4 e düştü bunların sebebi ne olabilir şimdiden çok teşekkür ederim.
Bence hiç bir sorun yok, rahat olun. Bahsi geçen araba motor ve donanımına göre 50 - 85 bin lira fiyat aralığına sahip bir araba. Ve alan kitle donanım ve motoruna göre bir rakam ödeyip en ufak bir ses gelince "vay efendim o kadar para ödedim ben böyle bir ses kabul edemem" diyor. İyi de insan olan bizler de yemek yerken sesler çıkarabiliyoruz. Eminim ki diğer markaların emsal modellerinden de benzer sorunlar (ses, tıkırtı, vb. gibi) geliyordur. İnsan üretimi hiç bir şey sıfır hataya sahip değildir. 2013 model Mercedes A200'ün sunroof bölgesinden gacırtı şeklinde ses geliyordu mesela.
Merhaba ruzgar sesini ıslık seklinde ve sag taraftan mi alıyorsunuz.
Abi hakkaten nedir o A serisinin hali . resmen şok oldum. toyotada motor sesi yol sesi yok oyüzden rüzgar sesini duyuyorsunuz.