0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese iyi akşamlar diliyorum.Bir sorunum var.Yardımlarınıza ve önerilerinize ihtiyacım var. Dün öğlen saatleri de internet üzerinde otobüs bileti aldım.ödemeyi kredi kartıyla yaptım.Neyse kalkış bilgileri mesaj ve mail olarak geldi.Daha sonra yaklaşık 8-9 saat sonra biletimin iptal edildiğine dair mesaj geldi.Ben iptal etmediğim halde.otobüs firmasını arayıp sordum.Biletin internetten tekrar iptal edildiğini söylediler.En kısa sürede kredi kartına yansıyacağını söylediler.Bugün sabah k.kartımı kontrol ettim iptal edilmemiş. >:(Firmayı tekrar aradım 24 saat geçmesi gerekiyor dediler.Bankayı aradım firmanın iptal etmesi gerekiyor diyorlar.Şimdi ben napmalıyım
Amma garip bir durum aklıma DOLARI KİM ALDI espirisi geldi O almadı bu almadı kim aldı Kim nasıl iptal etmiş peki. Bana firma garip geldi, siz iptal işlemi yapmadıysanız peki nasıl iptal olmuş? Bunu hiç sordunuz mu? Firma hangi firmaysa bilelim de ona göre muamele edelim ama bir gariplik var.
o bilet durup duruken iptal edilmez,muhtemelen otobüs firması iptal etmiştir büyük bir ihtimalle de daha önce satılmış olmasından yada aynı anda alış yapılmasından kaynaklanablir tabi sefer iptal olmadıysa....24 saat içinde hesabına geri ödeme yapılmış olması lazım,sen yaptığın tüm alış makbuzlarının çıktısını al elinde bulunsun şayet ödeme iade edilmezse tükatici hakem heyetine başvurruusn:
Aslında çok kereler tanıdık bir kaç firmadan online bilet aldım hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. Umarım sorununuz çözülür.
Aldım abi sorun olmadı.Hesaba geri yattı
Ahmet kardeşim Sanal kart kullanmanı tavsiye ederim,İnternet üzerinden risksiz alışverişin bir yolu.
Bildiğini düşünerek,yazıyorum bende bildiğim halde yeni başladım sanal kartımı kullanmaya.Kendi kredi kart hesabına endeksli belli miktar ve zaman girip alışverişinizi yapıyorsunuz net üzerinden.Şayet alışveriş GERÇEKLEŞMESSE o zaman süre içinde hesaba geri yatıyor.Kullanmayan arkadaşlar SANAL KARTSIZ netten alışveriş yapmasınlar,güvenilir o kadar site varken...