0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar bir şey dikkatimi çekti.bizim t 27 nin yan camları diğer araçlardan biraz koyu gibi. benim ön camlarda film yok. diğer araçlarda yandan bakınca içi çok rahat görünürken avensiste karanlık görünüyor.Yani fabrikasyon camlarda karartma olabilir mi? Ama kesinlikle hafif koyuluk var.
Talat hocam aynen öyle.ben aracı teslim alırken bayiye demiştimki "Bana sormadan niye camlara film çektiniz diye sormuştum" adamlarda bi garip bakmıştı yüzüme!Abi ne filmi camların kendisi böyle demişlerdi.Sadece ön camlar değil hepsinde mevcut bu karartma olayı...
Fabrikasyon karartma olabilir ama bu araç özelliklerinde yazardı yazıyor mu acaba? bazı markalarda opsiyonel olarak seçilebiliyor.
Yan camlara bilhassa uzaktan bakınca film varmış gibi duruyor benimde dikkatimi çekmişti.Film çektirme konusundada bu sıralar bayağı kararsızım.
Kullanılmamış beyaz bir A4 kağıdını cama daya, cevabı söyle
Selamın aleykümZaten bu arabalarda camlar renkli dimi acentada bakarken bende fark etmiştim fark var ön arka camlarda.Selametle
Pis fakirrrrrr Aklına A4 deyince Turnusol geliyor değil mi Audi A4 dayaman lazım dı Aynı A4 ü birde ön cama dayayıpta bakmak lazım kesin anlaşılırMesaj Birleştirildi: Nisan 09, 2015, 23:09:40Ve aleykum selam, Ahmet hocam her mesajında itinayla selam veriyon ya bizede almak farz oluyor ya, azcık sıkıntı oluyor.