0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Mustafa SEVTEKİN (34532) Teşekkür etmek için sağ üst köşede içinde yıldız olan "teşekkür et" butonuna basabilirsiniz. Özel mesaj için belirli bir ileti sayısına ulaşmanız lazım. @Ufuk Sönmez (16363) üzerine tıklarsanız gelen profil içerisinde "kişisel ileti gönder"gönder kısmını tekrar tıklayıp özel ileti yolu ile irtibata geçebilirsiniz.
hayırlı olsun. Plastik kapağı bende kırmıştım. Sprey havalı yapıştırıcı ile çok iyi yapıştırdım daha sonra çok sağlam oldu bilginize. Tekzenlerde satılıyor 9-10 TL. sıvı+hava spreyi.
Forumda arama bolumune ufuk sönmez yazinca profil geliyor , arac e12 efsane kasadan sonra efsane olucak bir araç sorunsuzdur birde sol almissiniz en fullu kronik bazi problemleri vardir mesela o ust kapak kirildiysa komple gogus almak zorundasiniz tamiri baya zor yalitima takilmayin alman araclarina yaklasamaz japonlar yalitimi pek umursamiyor sensor ve emniyet kemerine bisey diyemem bide 110 ile 130 arasi araba cok bagirir buna pek takilmayin cozumu yok ya 140 la gitceksiniz ya 100 le o hiz arasi araba boguruyor
Hayırlı olsun.
Tesekkur ederim Aytac bey.Mesaj Birleştirildi: Nisan 07, 2015, 18:29:06Hizli yapistiricidan bahsediyorsunuz sanirim. Uygun bir zamanda deneyecegim. Yapabilirsem foto cekip burayada eklerim.Tesekkur ederim ilginiz icin.Mesaj Birleştirildi: Nisan 07, 2015, 18:34:01Verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim. Komple gogus almak yerine simdilik tamirini deneyecegim. Olmazsa cikma falan bakacacagiz artik. O hizlarda degilde yokus cikarken o/d off acinca baya bagiriyor. Yazdiklarimi yapabilirsem ozellikle de hiz sabitleyiciyi arabami daha da sevecegim.Mesaj Birleştirildi: Nisan 07, 2015, 18:34:33Tesekkur ederim.
Aracınız hayırlı, uğurlu olsun.
Hayırlı olsun yeni aracın abi. Abi o kapağın tamiri çok kolay. Benimkide kırıldı tamir ettik. Bana bir tel ve çakmak getir yeter istanbula geldiğinde
Tesekkur ederim. Muhtemelen hiz sabitleyici icin sakaryaya gelecegim. Geldigimde sana da ugrarim.
Mustafa bey hayırlı olsun.. toyota ailesine hoş geldiniz.. @Ilke Arslan (19216) kardeş bana da tarif etsen de bende iki dakkada yapsam ama benimki kırık değil, düşüyo.. sanırım yayı gitmiş..
Abi ben sadece kırığı yaptım. yayım kaybolmamıştı Buzdolabı mıknatısıyla kapağın çift tarafına yapıştırsan olur
Ahmet abiye gideceksen o da yapar abim o da biliyor Ama gelirsende kapım açık
Arkdaşım öncelikle araban hayırlı uğurlu olsun bendede senin aracın aynısı var kırık kapağı ben tamir ettim önce yerine oturdup tırnağı kırık olan yerlerinden tel ile deldim ve oturdum, yani menteşe gibi yaptım ama bu seferde kendi kendine açılıyor çünkü yayı kaybolmuştu onun içinden küçük buzdolabı mıknatısından bir parçası kapağa bir parçasınıda torpidonun içine yapıştırdım, kapağı kapattığında birbirini tutuyor ve yolculukta açılma yapmıyor bilgine. Tekrardan hayırlı olsun Mesaj Birleştirildi: Nisan 07, 2015, 21:47:11ayrıca ses için michelin lastik kullanabilirsin ben aldım seste biraz azalma fark ettim
Arabanız hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin.
O kapağın yapımı kolay olur.sorun etmeyin.Hatta bazı arkadaşlar oraya mp3 teyp takmislardi .Sakincasi yoksa.aracı kaça aldiniz boya darbe lpg varmı.Piyasa suan öyle uçuk ve farklı ki bir arkadasima temiz.corolla hb bakıyoruz.ama yok gibi birşey