0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Genelde diğer modeller için tavsiyeler olsa da T 27 Avensis için kapı koruma bandı tavsiye eden ya da taktıran arkadaşlar var mı ? Varsa resimlerini paylaşabilirler mi ?Yeni taşındığım sitede ortak alanda açık otopark var ve arabaya her binişimde etrafını kontrol etme hastalığına yakalandım. Sebebi malum, siyah arabam dikkatli komşularımız sayesinde renk değiştirmeye başladı ve ben daha kötüsünden korkmaya başladım.Çevremde hiç rastlamadığım için görüntü nasıl olur , sırıtır mı bilemiyorum. Değerli fikirlerinize ihtiyacım var.Yardımcı olursanız sevinirim.
Kapı çıtası bence hoş görünmüyor orjinal hali daha iyi.Alarm taktırmayı düşündünüz mü? Hassaslık ayarını değiştirip en ufak çarpmada sürtmede alarmın çalmasını sağlayabilirsiniz. Koruma sağlamasa da caydırıcı olur
Kapı koruma bandı ve paçalıklar birbirini tamamlıyorlar, aynı şekilde Bekir Uğur Yavuzcan kullanıyor bence çok iyi duruyor
Hocam ihtiyacınızı görecekse boşverin nasıl görüneceğini. Kafanız rahat etsin yeter, görüntü bence işlevsellikten daha sonraki mevzu.
Benim kapilarda 12 tane gocuk var sitede olusan abi... Malum sahislarin...
aynı sıkıntıdan bende rahatsızım alarm sıkıntıyı çözmez hafif dokunma olduğu için alarm devreye girmeyebilir fındık yada leblebi gibi göçükler kapı çıtasından dah çirkin duruyor bende kırmızı araba vardı bant yoktu ve araba rezil olmuştu sonraki arabalarımda özellik olarak bunlara dikkat ettim ama avensiste malesef çok fazla yoktubu güne gelirsek:bence olmazsa olmaz servise sormuştum avensis ve corolla aynı imiş fiyatını hatırlamıyorum (bende dikkat edince aynı ürün olduğunu farketmiştim)dışardan da tederik edilebilir ama burada boya işin içine giriyortakarkende ısıtıcı ile ıstıpta takıyorlaraksesuarcular bakılıp metre ile güzel birşeyde bakılabilireger bilen varsa yada gören resim ve fiyat paylaşırsa memnun olurumbirde tampon yan koruyucularıda tavsiye ederimbu konuda degerli paylaşımlarınızı bende bekliyorum
Kapı kuşakları hepsinde aynı corolla auris yaris avensis , farkı yokUfuk sönmez abiye sorabilirsiniz, boya ve montaj işlemini sakaryada Ahmet Güve yapabilir
Bunu bilmiyordum teşekkürler. Ufuk bey ile de irtibata geçsem iyi olacak.
Hem paçalık hemde kapı bandı güzel olacaktır. Zaten siyah araç, paçalığı ayrıntılı bakan , bilen fark eder
bu arada @Kaan Kara (29002) feyste avensisçilere inceden inceden giydiriyon bakalım ya takibimdesin.
önce onlar başlattı abi
hahah küçük çocuklar gibi önce onlar başlattı mı
ama abi , sende görmüşsün. o arabaya avensise yapılacak en kötü şeyi yapmışlar,birde yardımcı olurum biz kaç zamandır bu işteyiz diyordu neyse o adam bile T27 Avensis kapı koruma bandı taksa daha iyi durur hemde paçalıkla beraber
Koruma bantı bende taktırmak istiyorum araştırıp taktıran oldumu bu zaman zarfında.
Halen piyasa araştırması yapıyorum ben