0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eyüp Kardeşim, şöyle bir foto yaptım, fotonun montaj olduğunu falan iddia edenler var tamamen doğal makine hatta cep telefonu (iphone 4) ile çekilmiş bir foto, şimdilik sis farı ve çelik jant yapamadım ama ilerde o da olur inşallah... Şimdilik cam filmi ve mikelaj şeritlerle idare ediyoruz Mesaj Birleştirildi: Haziran 27, 2015, 15:32:39Bende resim ekleyemiyorum, facebookta paylaştıklarımın linkini atabiliyorum sadece... Başka bir yolu var mı ki?
Bulent abi krom cizgiler yakismis. Arabanin masallahi var guzel duruyo cam filmleri ile. Benimde aklimda bi kac sey daha var yapacagim ama hemen olmuyor abi zamanla yavas yavas abi keşke on tarafa ve yan camlara yaptigin kromlari daha yakindan cekip resimleri yukleseydin. Bendemi yapsam acaba cok beğendim Mesaj Birleştirildi: Haziran 27, 2015, 18:54:10Yasin naptin yeni araba aldin mi?
alttaki ızgara da ve üst tarafta ince şerit halinde bulunan mikelaj şeritleri, aksesuarcılarda bulabilirsiniz, maliyeti yaklaşık 20 lira civarında olur...Kendinden yapışkanlı olup şerit şeklinde bireysel uygulanabilecek bir malzeme... Dikkatlice uyguladığınızda sonuç resimdeki gibi olur... Yan camlara da komple 1,8 mm nikelaj şerit kullandım. Sonuç güzel oldu, maliyetine göre faydası yüksek... Komple tam çevirme krom çerçeve fiyatı 320 TL (en uygunu) iken ben 40 TL'ye mal ettim... Görüntü şekildeki gibi ve ben çok beğeniyorum... Araç abartılı olmadığı sürece aksesuara cevap verecek bir estetiğe sahip...Sis farı ve alt ızgaraya ve üsteki ızgaranın en altta bulunan kısmına ve camların etrafına komple nikelaj şerit çektim... Izgaralara çektiğim şerit yanlış hatırlamıyorsam 0,5 cm idi...
super olmus, bnde alt izgaraya uygulayacam.urunu bulursam .teşekkürlerMesaj Birleştirildi: Haziran 28, 2015, 00:34:07aldim eyüp kismetse haftaya carsamba yada perşembe teslim alicam.ilk vergiyi onlarin ödemesini bekliyorum o yuzden bir hafta gecikti.yoksa gecen haftada alabiliyordum araci.