Gönderen Konu: 2013 Corolla'ma yaptigim citirdan aksesuarlar  (Okunma sayısı 7000 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞAMPİYON GALATASARAY
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 4000
  • Model Yılı: '15
  • 166 kere teşekkür etti
  • 107 kere teşekkür edildi
Ynt: 2013 Corolla\'ma yaptigim citirdan aksesuarlar
« Yanıtla #40 : Haziran 27, 2015, 17:57:42 »
Eyüp Kardeşim, şöyle bir foto yaptım, fotonun montaj olduğunu falan iddia edenler var tamamen doğal makine hatta cep telefonu (iphone 4) ile çekilmiş bir foto, şimdilik sis farı ve çelik jant yapamadım ama ilerde o da olur inşallah... Şimdilik cam filmi ve mikelaj şeritlerle idare ediyoruz  :foto:

Mesaj Birleştirildi: Haziran 27, 2015, 15:32:39
Bende resim ekleyemiyorum, facebookta paylaştıklarımın linkini atabiliyorum sadece... Başka bir yolu var mı ki????
hocam alttaki ızgaradami var ince nikelajlar onlari nerden temin ettin.ogrenebilirmiyim.??
.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Haziran 27, 2015, 17:57:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 2615
  • 103 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
Ynt: 2013 Corolla'ma yaptigim citirdan aksesuarlar
« Yanıtla #41 : Haziran 27, 2015, 18:14:48 »
alttaki ızgara da ve üst tarafta ince şerit halinde bulunan mikelaj şeritleri, aksesuarcılarda bulabilirsiniz, maliyeti yaklaşık 20 lira civarında olur...
Kendinden yapışkanlı olup şerit şeklinde bireysel uygulanabilecek bir malzeme... Dikkatlice uyguladığınızda sonuç resimdeki gibi olur... Yan camlara da komple 1,8 mm nikelaj şerit kullandım. Sonuç güzel oldu, maliyetine göre faydası yüksek... Komple tam çevirme krom çerçeve fiyatı 320 TL (en uygunu) iken ben 40 TL'ye mal ettim... Görüntü şekildeki gibi ve ben çok beğeniyorum... Araç abartılı olmadığı sürece aksesuara cevap verecek bir estetiğe sahip...
Sis farı ve alt ızgaraya ve üsteki ızgaranın en altta bulunan kısmına ve camların etrafına komple nikelaj şerit çektim... Izgaralara çektiğim şerit yanlış hatırlamıyorsam 0,5 cm idi...
coralla 1,33 life

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Haziran 27, 2015, 18:53:30 »
Bulent abi krom cizgiler yakismis. Arabanin masallahi var guzel duruyo cam filmleri ile. Benimde aklimda bi kac sey daha var yapacagim ama hemen olmuyor abi zamanla yavas yavas :D
abi keşke on tarafa ve yan camlara yaptigin kromlari daha yakindan cekip resimleri yukleseydin. Bendemi yapsam acaba cok beğendim :D

Mesaj Birleştirildi: Haziran 27, 2015, 18:54:10
Yasin naptin yeni araba aldin mi?
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 2615
  • 103 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Haziran 27, 2015, 21:42:31 »
Bulent abi krom cizgiler yakismis. Arabanin masallahi var guzel duruyo cam filmleri ile. Benimde aklimda bi kac sey daha var yapacagim ama hemen olmuyor abi zamanla yavas yavas :D
abi keşke on tarafa ve yan camlara yaptigin kromlari daha yakindan cekip resimleri yukleseydin. Bendemi yapsam acaba cok beğendim :D

Tavsiye ederim, krom detaylar yakışıyor, ben şimdilik işin çakmasına kaçıp, nikelaj şeritler kullandım, ilerleyen zamanda krom kullanmayı düşünüyorum...
coralla 1,33 life

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞAMPİYON GALATASARAY
  • Kilometre: 4000
  • 166 kere teşekkür etti
  • 107 kere teşekkür edildi
Ynt: 2013 Corolla\\\'ma yaptigim citirdan aksesuarlar
« Yanıtla #44 : Haziran 28, 2015, 00:32:22 »
alttaki ızgara da ve üst tarafta ince şerit halinde bulunan mikelaj şeritleri, aksesuarcılarda bulabilirsiniz, maliyeti yaklaşık 20 lira civarında olur...
Kendinden yapışkanlı olup şerit şeklinde bireysel uygulanabilecek bir malzeme... Dikkatlice uyguladığınızda sonuç resimdeki gibi olur... Yan camlara da komple 1,8 mm nikelaj şerit kullandım. Sonuç güzel oldu, maliyetine göre faydası yüksek... Komple tam çevirme krom çerçeve fiyatı 320 TL (en uygunu) iken ben 40 TL'ye mal ettim... Görüntü şekildeki gibi ve ben çok beğeniyorum... Araç abartılı olmadığı sürece aksesuara cevap verecek bir estetiğe sahip...
Sis farı ve alt ızgaraya ve üsteki ızgaranın en altta bulunan kısmına ve camların etrafına komple nikelaj şerit çektim... Izgaralara çektiğim şerit yanlış hatırlamıyorsam 0,5 cm idi...
super olmus, bnde alt izgaraya uygulayacam.urunu bulursam .teşekkürler

Mesaj Birleştirildi: Haziran 28, 2015, 00:34:07

aldim eyüp kismetse haftaya carsamba yada perşembe teslim alicam.ilk vergiyi onlarin ödemesini bekliyorum :) o yuzden bir hafta gecikti.yoksa gecen haftada alabiliyordum araci.

Mesaj Birleştirildi: Haziran 28, 2015, 00:36:45
super olmus, bnde alt izgaraya uygulayacam.urunu bulursam .teşekkürler

Mesaj Birleştirildi: Haziran 28, 2015, 00:34:07
aldim eyüp kismetse haftaya carsamba yada perşembe teslim alicam.ilk vergiyi onlarin ödemesini bekliyorum :) o yuzden bir hafta gecikti.yoksa gecen haftada alabiliyordum araci.
alttaki izgaralara cektigin ürün markasi yada boyutu hakinda bilgi verebilirsen cok iyi olur hocam
.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Haziran 28, 2015, 06:09:14 »
hayırlı olsun kardesım aynen ıyı yapmıssın temmuzda teslım almakla. rengı yıne beyaz mı ?
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • COROLLA
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 2200
  • Model Yılı: '14
  • 15 kere teşekkür etti
  • 69 kere teşekkür edildi