0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O kadar fazlalık bende de var kaan bişey olmaz 650 tl + boya parası verilmez üstüne birde arabayi delecekler hiç geregi yok böyle çok iyi oldu
480 tl parca parası + 20 tlde boya ve ıscılık mı ? boya ve ıscılık bedavaymıs bence rotusa falan gerek yok 10 numaran 5 * oldu kaancım bıraz fazlalıgı olsun ıyıdır
Abi sen ordaki halimi görsen, bir pisleştim , ben bile kendime şaşırdım Birde bakım vardı bunuda aradan çıkarırım dedim ama olmadı, bakalım 20.000 de bizimkilerinde istediği kapı altı krom için çalışma yapıcam
Taktırıp çekersem sıkıntı olmaz Ama bu onlarında istediği birşey olunca onlardan ödeme beklemek lazım, bunu yaparsam ekstre zamanı evde olmamam lazım
Maşallah güle güle kullanın elinize sağlık.
Selamin aleykum arkadaslar. aracim 2013 model 1.4 d4d mmt active modeli kendimce citirdan aksesuarlar yaptim. kusura bakmayin resimler profosyonel cekim degil telefondan cektim insallah ilerleyen zamanlarda aracima uygulayacagim daha guzel aksesuarlar ile birlikte daha guzel fotograflarda yukleyecem. aracimi cok seviyorum masallahi var hem ekonomik hemde yakisikli. ekonomik derken 50 tlye gebzeden ataturk hava alanına gidip geliyorum cok az bi sey mazot icinde kaliyor. surat olarak da 100-120 arası gidip geliyorum yol bilgisayari ortalama 5 gosteriyor daha da altina dusuremedim daha iyileri sizlerin olur insallah herkese kazasiz belasiz surusler dilerim.
Usta hangi marka ürünü kullandı. kaç paraya maloldu? keşke aracin resimlerini bizimle paylassaydiniz. Bizde görseydik o orjinalligi
Başlık altında her mesajın kotası var. O nedenle ayni yazıya değilde en alta yeni mesaja ekle.