0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkeze saygılar öncelikle 2015 1.33 life corollayı 3 hafta önce teslim aldık ve işittigime göre orjinal hoparlörün bass ı yetersiz mi kalıyor anlıyamadım ama yüksek volume olarak 40 ı gectigim zaman çızırtı yapıyor bu durum biraz sinir bozucu sonuçta biraz bişeyler bekliyor insan sizdede aynı şey varmı? Birde Subwoofer ve amfi taktırmak istiyorum 3 haftalık araba bu sistemi dışarda taktıracagım için takarken mutlaka elektrik tesisatıyla oynanacak teyp baglantısı filan yapılacak garantide sıkıntı olur mu bilgisi Olan varmı acaba ? http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-hoparlor-pioneer-ts-w310s4-1400w-oto-bas-kapinda-ode-sok-kampanya-207396889/detayhttp://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-hoparlor-kenwood-kfc-3013-1200w-400rms-champion-boofer-kapinda-ode-207163630/detayhttp://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-hoparlor-jbl-gt5-12-30-cm-1100-watt-subwoofer-158270502/detayçok yıkım olmuyacak orta halli hangisini önerirsiniz.(Konu yanlış yerdeyse moderatörden özür dilerim.) Saygılar yorumlarınızı bekliyorum
aurise güzel bir tesisat yaptım çokda memnunum 2 adet cadence cvl 65 serisi mid takımıjbl 5 kanal anfi cadence nin 20 cm 250 rms basını taktım toplam hepsi 1200 tl ye gelmiş oldu bana tanıdık vasıtası ile sadece anfi 700 ve hoparlörlerin 500 olduğunu düşünürsek bass ve taktırma bedavaya geldi bana
Bende corollanın ses sisteminin iğrençliğinden muzdaribim forumda E160 kasaya ses sistemi yaptırana denk gelmedim ve forum içi aramada yaptım pek elle tutulur bir şey göremedim eğer yaptıran forumdaşlarımız var ise tecrübelerini bizim ile paylaşırsa müteşekkir olurum.Mesaj Birleştirildi: Nisan 04, 2015, 19:51:17Burak bey size naçizane tavsiyem ses sistemi ile profesyonel bir şekilde uğraşan ticaret hanelerle iletişime geçmeniz çünkü ben şunu aldım bunu aldım deyip bir de dandik ses sistemi montajı yapan yerlerde eyleme geçirirseniz inanın hüsrana uğrarsınız tecrübe ile sabittir...Örneğin sistemde kullanılacak kabloların kalitesi bile totalde alacağınız sesi çok etkilemektedir ....
Sagolun ömür bey zaten orta halli bişey yaptırmak isterseniz oo fiyatları buluyor mid takımının serisini iyi diyorlar araştırma içindeyim yorumunuz için teşekkürlerMesaj Birleştirildi: Nisan 04, 2015, 20:55:40Evet Tolga bey daha tatminkar ve kaliteli bir ses bekliyodum açıkcası ama biraz üzdü ses sistemini yani tabiki profesyonel yerlerde yaptırmak iyi ama şöyle muğlada Yaşadıgımdan dolayı kaliteli iş yapan yerlerin sayısı az böyle oldugundan dolayı fiyatlar çok abartılı benim düşüncem yine sizin dediğiniz gibi profesyonel yerlerde yaptırmak ama bass amfi taktıracagımdan dolayı ikisini internetten sipariş edip sadece monte işlemini profesyonel bi yerde yaptırmak istiyorum zaten kablolarıda monteye gittimde ordan alırım hayırlısı bakalım bu ay içinde bişeyler yapmayı düşünüyorum yapınca fotografları paylaşırım çok teşekkür ederim yorumunuz için.
kabloda çok önemli madem dışarıda sadece montaj yaptırıcaksınız kablonuzuda alın sadece takma işi kalsın kablo var kablo var piyasada haberiniz olsun
Evet katılıyorum kablo da önemli dediğinizi aklıma yazdım birde bu montajı dışarda yaptıracagımdan garantide sıkıntı oluyor mu bir bilginiz varmı ömür bey teşekkürler.