Gönderen Konu: Corolla Ses Sistemi Ve Garanti  (Okunma sayısı 4274 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 8450
  • Model Yılı: '15
  • 11 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Corolla Ses Sistemi Ve Garanti
« : Nisan 04, 2015, 17:54:32 »
Herkeze saygılar öncelikle 2015 1.33 life corollayı  3 hafta önce teslim aldık ve işittigime göre orjinal hoparlörün bass ı yetersiz mi kalıyor anlıyamadım ama yüksek volume olarak 40 ı gectigim zaman çızırtı yapıyor bu durum biraz sinir bozucu sonuçta biraz bişeyler bekliyor insan sizdede aynı şey varmı? Birde Subwoofer ve amfi taktırmak istiyorum 3 haftalık araba bu sistemi dışarda taktıracagım için takarken mutlaka elektrik tesisatıyla oynanacak teyp baglantısı filan yapılacak garantide sıkıntı olur mu bilgisi Olan varmı acaba ?
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-hoparlor-pioneer-ts-w310s4-1400w-oto-bas-kapinda-ode-sok-kampanya-207396889/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-hoparlor-kenwood-kfc-3013-1200w-400rms-champion-boofer-kapinda-ode-207163630/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-hoparlor-jbl-gt5-12-30-cm-1100-watt-subwoofer-158270502/detay

çok yıkım olmuyacak orta halli hangisini önerirsiniz.
(Konu yanlış yerdeyse moderatörden özür dilerim.)  Saygılar yorumlarınızı bekliyorum

Toyota Club Türkiye

Corolla Ses Sistemi Ve Garanti
« : Nisan 04, 2015, 17:54:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla Ses Sistemi Ve Garanti
« Yanıtla #1 : Nisan 04, 2015, 19:42:34 »
Bende corollanın ses sisteminin iğrençliğinden muzdaribim forumda E160 kasaya ses sistemi yaptırana denk gelmedim ve forum içi aramada yaptım pek elle tutulur bir şey göremedim eğer yaptıran forumdaşlarımız var ise tecrübelerini bizim ile paylaşırsa müteşekkir olurum.

Mesaj Birleştirildi: Nisan 04, 2015, 19:51:17
Herkeze saygılar öncelikle 2015 1.33 life corollayı  3 hafta önce teslim aldık ve işittigime göre orjinal hoparlörün bass ı yetersiz mi kalıyor anlıyamadım ama yüksek volume olarak 40 ı gectigim zaman çızırtı yapıyor bu durum biraz sinir bozucu sonuçta biraz bişeyler bekliyor insan sizdede aynı şey varmı? Birde Subwoofer ve amfi taktırmak istiyorum 3 haftalık araba bu sistemi dışarda taktıracagım için takarken mutlaka elektrik tesisatıyla oynanacak teyp baglantısı filan yapılacak garantide sıkıntı olur mu bilgisi Olan varmı acaba ?
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-hoparlor-pioneer-ts-w310s4-1400w-oto-bas-kapinda-ode-sok-kampanya-207396889/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-hoparlor-kenwood-kfc-3013-1200w-400rms-champion-boofer-kapinda-ode-207163630/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-hoparlor-jbl-gt5-12-30-cm-1100-watt-subwoofer-158270502/detay

(Konu yanlış yerdeyse moderatörden özür dilerim.)  Saygılar yorumlarınızı bekliyorum
Burak bey size naçizane tavsiyem ses sistemi ile profesyonel bir şekilde uğraşan ticaret hanelerle iletişime geçmeniz çünkü ben şunu aldım bunu aldım deyip bir de dandik ses sistemi montajı yapan yerlerde eyleme geçirirseniz inanın hüsrana uğrarsınız tecrübe ile sabittir...Örneğin sistemde kullanılacak kabloların kalitesi bile totalde alacağınız sesi çok etkilemektedir ....
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '10
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 04, 2015, 19:56:25 »
aurise güzel bir tesisat yaptım çokda memnunum
2 adet cadence cvl 65 serisi mid takımı
jbl 5 kanal anfi
cadence nin 20 cm 250 rms basını taktım toplam hepsi 1200 tl ye gelmiş oldu bana tanıdık vasıtası ile sadece anfi 700 ve hoparlörlerin 500 olduğunu düşünürsek bass ve taktırma bedavaya geldi bana :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 11 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 04, 2015, 20:43:03 »
aurise güzel bir tesisat yaptım çokda memnunum
2 adet cadence cvl 65 serisi mid takımı
jbl 5 kanal anfi
cadence nin 20 cm 250 rms basını taktım toplam hepsi 1200 tl ye gelmiş oldu bana tanıdık vasıtası ile sadece anfi 700 ve hoparlörlerin 500 olduğunu düşünürsek bass ve taktırma bedavaya geldi bana :)

Sagolun ömür bey zaten orta halli bişey yaptırmak isterseniz oo fiyatları buluyor mid takımının serisini iyi diyorlar araştırma içindeyim yorumunuz için teşekkürler

Mesaj Birleştirildi: Nisan 04, 2015, 20:55:40
Bende corollanın ses sisteminin iğrençliğinden muzdaribim forumda E160 kasaya ses sistemi yaptırana denk gelmedim ve forum içi aramada yaptım pek elle tutulur bir şey göremedim eğer yaptıran forumdaşlarımız var ise tecrübelerini bizim ile paylaşırsa müteşekkir olurum.

Mesaj Birleştirildi: Nisan 04, 2015, 19:51:17
Burak bey size naçizane tavsiyem ses sistemi ile profesyonel bir şekilde uğraşan ticaret hanelerle iletişime geçmeniz çünkü ben şunu aldım bunu aldım deyip bir de dandik ses sistemi montajı yapan yerlerde eyleme geçirirseniz inanın hüsrana uğrarsınız tecrübe ile sabittir...Örneğin sistemde kullanılacak kabloların kalitesi bile totalde alacağınız sesi çok etkilemektedir ....
Evet Tolga bey daha tatminkar ve kaliteli bir ses bekliyodum açıkcası ama biraz üzdü ses sistemini yani tabiki profesyonel yerlerde yaptırmak iyi ama şöyle muğlada Yaşadıgımdan dolayı kaliteli iş yapan yerlerin sayısı az böyle oldugundan dolayı fiyatlar çok abartılı benim düşüncem yine sizin dediğiniz gibi profesyonel yerlerde yaptırmak ama bass amfi taktıracagımdan dolayı ikisini internetten sipariş edip sadece monte işlemini profesyonel  bi yerde yaptırmak istiyorum zaten kablolarıda monteye gittimde ordan alırım hayırlısı bakalım bu ay içinde bişeyler yapmayı düşünüyorum yapınca fotografları paylaşırım çok teşekkür ederim yorumunuz için.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '10
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 04, 2015, 20:59:47 »
Sagolun ömür bey zaten orta halli bişey yaptırmak isterseniz oo fiyatları buluyor mid takımının serisini iyi diyorlar araştırma içindeyim yorumunuz için teşekkürler

Mesaj Birleştirildi: Nisan 04, 2015, 20:55:40
Evet Tolga bey daha tatminkar ve kaliteli bir ses bekliyodum açıkcası ama biraz üzdü ses sistemini yani tabiki profesyonel yerlerde yaptırmak iyi ama şöyle muğlada Yaşadıgımdan dolayı kaliteli iş yapan yerlerin sayısı az böyle oldugundan dolayı fiyatlar çok abartılı benim düşüncem yine sizin dediğiniz gibi profesyonel yerlerde yaptırmak ama bass amfi taktıracagımdan dolayı ikisini internetten sipariş edip sadece monte işlemini profesyonel  bi yerde yaptırmak istiyorum zaten kablolarıda monteye gittimde ordan alırım hayırlısı bakalım bu ay içinde bişeyler yapmayı düşünüyorum yapınca fotografları paylaşırım çok teşekkür ederim yorumunuz için.

kabloda çok önemli madem dışarıda sadece montaj yaptırıcaksınız kablonuzuda  alın sadece takma işi kalsın kablo var kablo var piyasada haberiniz olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 11 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 04, 2015, 21:04:28 »
kabloda çok önemli madem dışarıda sadece montaj yaptırıcaksınız kablonuzuda  alın sadece takma işi kalsın kablo var kablo var piyasada haberiniz olsun
Evet katılıyorum kablo da önemli dediğinizi aklıma yazdım  birde bu montajı dışarda yaptıracagımdan garantide sıkıntı oluyor mu bir bilginiz varmı ömür bey teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 04, 2015, 23:16:17 »
Evet katılıyorum kablo da önemli dediğinizi aklıma yazdım  birde bu montajı dışarda yaptıracagımdan garantide sıkıntı oluyor mu bir bilginiz varmı ömür bey teşekkürler.

@Burak Ustaoğlu (33987) Evet, ses kalitesi maalesef kötü. Anfili olmasa bile kaliteli hoparlör lazım. Garanti konusunda sorun olacağını sanmam.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 11 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Nisan 19, 2015, 19:41:31 »
Garantisi olan araçlar için yazıyorum Dün Bayiye işim düştü gittigim de sordum anfi bağlatmak istedigimi garantide sıkıntı olmayacagını fakat amfi den veya taktıgınız hoparlörden kaynaklı bi sorun oluşursa tamirini garantinin karşılamayacagını cebinizden karşılayacagınızı söylediler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 32500
  • Model Yılı: '18
  • 3 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Nisan 20, 2016, 18:06:56 »

Stok ses sisteminden hic memnun degilim bende. Volume 50 den sonrada nedense ses kalınlasiyor birde araci alirken tweeter ekletmeyi istedik fakat arac garanti disina cikar dendi bize

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 11 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Nisan 26, 2016, 12:06:01 »
Yazın iş kışın okul derken formdan baya uzak kalmıştım şimdi aklıma geldi ses sistemi yaptırdım arabaya 5 kanal anfi + JBL CS1214 serisi bass orjinal hoparlörleri de bağlattım anfiye kalitesizligi o zaman farkettim e160 kasadaki hoparlörler kendi kendini yakabilecek kapasitede :) Ses sistemi kuracak olanlar varsa canlı deneyim asla orjinal hoparlörleri bağlatmayın. 1 kaç ay güzel ses daha sonrası hüsran hoparlörleri bitirmeye başlıyor yakında benimkiler yanacak sanırsam dediğim gibi hoparlörleri değiştirmeden anfiye bağlatmayın şuan komple tesisat değiştirmeyi düşünüyorum birde garantiyi takan arkadaşlar üstte de belirttim sanırsam geçen sen bu zaman yazmış olmam lazım :) Garanti konusu Ses Sisteminden dolayı herhangi bi arıza çıkarsa ondan dolayı garanti dışı kalır diyorlar Ben Pek takmadım ama genede siz bilirsiniz :)  Herkeze iyi günler Saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 2615
  • 103 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Haziran 01, 2016, 17:51:56 »
Arkadaşlar bende müzik hastası bi insan olarak hiç memnun değilim. 2015 life corollam var. Bu araçların üzerindeki hopörlerler kaç vatt bilen var mı? Sadece hopörlerleri değiştirerek onüa bi ses olam kümkün mü? Öndeki hopörlerlerin sökümü kolay mı? Nasıl bişiy almalıyım. Anfe ve wofer kullanmadan ciğerleri orta derecede titreticek bi sistem var mı? Kaça mal olur. Bagaja wofer koymak istemiyorum. Toplumca oluşan ve 155 abilerin tutumları nedeniyle. Teşekkür ederim.
coralla 1,33 life

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Haziran 01, 2016, 18:01:43 »
kaliteli hoporlor alirsaniz ses artisi olur bende 2005 corolla var sokturup kenwood 360 watt 2 hoporlor taktirdim ses cok daha temiz suan muzigi cd dinleyin bu arada cizirti radyo kaynakli

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE