0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ya bu tıkırtı dediğiniz tam olarak nasıl bir ses. Yani en azından ileride tıkırtı oluştuğunda direksiyon kutusundanda şüphelenebileyim
Bildiğin tıkırtı İlke.Yani bi şey boşta sallanıyor tıkırdıyor tam olarak bu şekilde geliyor.Bozuk yollarda daha çok geliyor vede düşük hızlarda daha çok geliyor.Arnavut kaldırımlarda genel olarak yavaş gidildiği için beni deli edecek derecede geliyor
Valla ben muzik son ses geziyorum oyuzden mi duymuyorum yoksa araba mi sorunsuz bilmiyorum bu siralar direksiyonda bi haller var ama sola rahat donuyor saga donerken zorluyor belkide lastik havasindandir ama malesef satma zamani geldi herhalde diye dusunuyorum
Amortisor veya tasiyici yamulmus sag tarafin. Ayni olay bende vardi sol amortisorden veya tasiyicidan supheleniliyordu. Rota sokuncada suphelerimiz dogru cikti. Ilk amortisor degisti rota tekrar soktuk ve rot degerleri duzelmisti direksiyon eski haline döndü.
Baski balata degisince rota girdi araba oyle bisey olsa soylemezlermiydi bilmiyorum vallahi yada bana oyle geliyor insallah yolda giderken elimde kalmaz
Ufuk bey merhaba tıkırtıdan muzdarip olan E12 kullanıcısı olarak bende bakımda ustama bu sorunun çözümünü istemeyi düşünüyordum çün ki bu sebepten dolayı 89 bindeki hatasız aracımdan soğuyorum .Bu konu ilgili sormak istediğim birkaç konu var Bahsi geçen paraca revizyon lu mu ! yoksa orijinal mi olacak .Maliyet durumu nedir.Uyumluluk durumu nedir.Orijinal parça mı muadil parça mı.Garanti veriliyor mu.
Bahsi geçen paraca revizyon lu mu ! yoksa orijinal mi olacak .
Maliyet durumu nedir.
Uyumluluk durumu nedir.
Orijinal parça mı muadil parça mı.
Garanti veriliyor mu.
Teşekkür ederim ufuk bey benim değil birçok kişinin merak ettiği ve soru işaretlerini ortadan kaldırmış oldunuz düşünen arkadaşlar sizle irtibata geçebilr.Ben henüz ustam ile görüşmedim onun konuşup duruma göre sizle irtibata geçeceğim