0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hadi şase numarasını verdi peki kimliğinde aynısını yapmışlar derken kimlik bilgilerin olmadan sahte kimliği nasıl düzenlemişler.?Mehmet Bey'in de dediği gibi çoğu aracın şese numaraları camlarında okunaklı ve açık bir şekilde yazıyor.Şeseden sahte belge düzenlenip satılacak olsa ortada hep 2 ruhsatlı arac gezer..
http://www.milliyet.com.tr/Milliyet-Tv/video-izle/Sasi-numarasini-verdi--basina-gelmeyen-kalmadi--YuDzj8pCgKsq.htmlKonunun videosu burada.Bizim aracında Sahibinden üzerinden plakasını kullanarak milletten kapora alıp dolandırmışlardı. Allahtan bizim başımız belaya girmedi.Siiz siz olun plakanızı açık bırakmayın. Şase no paylaşmayın.Alacak adam gelsin görsün aracınızı, sorgulamasını yapsın.
Ben de bu işi anlamıyorum? neden plakayı açık bırakmıyoruz satılık ilanına çıkarken? hiç bir mantığı yok.. Haberde geçen durumdaki adamlar gelip aracı görmemiş bile..Bence de bu işin içinde farklı şeyler var... Yoksa arkadaşların da belirttiği gibi camlarda şase nolar yazıyor.. Sadece bu kadar bilgi ile dolandırmak isteyen adam isteyen adam yolda rastgele bir aracın fotolarını plaka no ile çekip internete koyabilir.. elinde şase no da var..bitti gitti.. niye internetteki ilanların peşine düşsün ki?
guvenligi diger milletler nasıl saglıyor bilmiyorum ama benim bir arkadas anlatmıstı mernisin bile bir sistemi varmısbir arkadası demis bana tc no ver bak nasıl sistemi cozdum arkadasın kımlık ornegini vermis numara olarakisin boyutu bu paranoyak olmak lazım bu memlekette